
Starinska, seljačka pita koja će biti glavna na vašoj trpezi: Uspeva baš svima, ko je jednom proba poželeće ponovo
Jelo koje je nekada krasilo seoske trpeze, danas se vraća na velika vrata.
Jelo koje je nekada krasilo seoske trpeze, danas se vraća na velika vrata.
Grčka musaka je u vrhu gastro favorita svih turista.
Spremite najmilijima ručak kojem neće odoleti.
Ovaj recept će vas naprosto oboriti s nogu!
Testo je zaštitni znak banatske kuhinje, a savijačice su sigurno pri vrhu te liste, odmah posle krofni, štrudli i pogačica sa čvarcima.
Ovaj recept će pretvoriti obične krmenadle u pravu gozbu za celu porodicu sa iznenađujuće malo truda.
Isprobajte trik koji vam može pomoći da pripremite najukusnije meso
Ovaj recept omogućava prilagodljivost u količinama sastojaka prema vašem ukusu
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.
Evo kako kuvari dinstaju luk
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.
Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić.
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.
Da li i vi trešnje ostavljate na stolu nakon kupovine?
Jednostavna za pripremu, slasna i zasitna, ova brza domaća pita je obavezna u svakom porodičnom kuvaru.
Ponestalo vam je ideje šta da spremate za večeru? Ovaj "smuti, pa prospi" okupiće čitavu porodicu za stolom.