Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Ne znamo nikoga ko ovo jelo ne voli
Domaća posna proja od četiri sastojka je najlepša, a recept se prenosi sa kolena na koleno
Ako ste se ikada pitali koji je bio omiljeni doručak mešu Srbima u Jugoslaviji, mi vam donosimo starinski recept!
CNN, poznata američka televizijska mreža, nedavno je iznenadila svet uvrštavajući srpsku proju na prestižnu listu 50 najboljih hlebova na svetu.
Proja je starinsko jelo koje se sprema jednostavno i od jeftinih sastojaka koje ima svaka kuća, pa se spremala često i u ratnim vremenima i periodima oskudice.
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač
Nema greške sa ovim receptom.
Prava proja se pravo od samo tri sastojka: krupno mlevenog kukuruznog brašna, soli i vode bez dodatka sira, mesa i slično. Evo jednog od recepata za pravu seljačku proju.
Ovo posno jelo je idealno za sve one koji žele da unose zdravu hranu u svoju ishranu ili su trenutno u postu
Naši stari znaju kako se ona sprema, a sada će i domaćice zapisati recept.
Proja po starinski i ajvar su sve što vam je potrebno za večeru i čisto uživanje u jelu
Oduševićete sve ukućane.
Proja je uvek bila prvi izbor naših starih - glavna zamena za hleb. Obrok kojem nema ravnog
Sa ovim receptom nema greške.
Nema greške uz ovaj recept.