Ovako se pravi najukusnija proja na svetu: Rastresita i mekana kao pamuk, a gotova za 30 minuta
Donosimo vam najbolji recept za najukusniju proju na svetu.

Sastojci:
Mera je šoljica od 200 ml
3 šoljice kukuruznog brašna
3 šoljice pšeničnog brašna
1 prašak za pecivo
2 kašičice soli
2 šoljice ulja
3 šoljice mineralne vode
200 g sira
150 g-200 g parizera
2 krastavčića
300 g spanaća
3 kašike ajvara
Priprema:
Umutiti jaja, pa dodati mineralnu vodu i ulje. Lagano promešati i dodati kukuruzno brašno, a potom i pšenično. Posoliti i dodati prašak za pecivo. Sve dobro sjediniti i dodati sir. Smesu podeliti u 3 jednaka dela.
U jednu smesu sipati parizer, iseckane krastavčiće. U drugu posudu sipati spanać, a u treću ajvar.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira

Neodoljiva proja bez jaja: Ukus osvaja i svaki zalogaj je uživanje, nema promašaja sa ovim receptom
Proja je mnogima omiljeno jelo.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira

Neodoljiva proja bez jaja: Ukus osvaja i svaki zalogaj je uživanje, nema promašaja sa ovim receptom
Proja je mnogima omiljeno jelo.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira

Neodoljiva proja bez jaja: Ukus osvaja i svaki zalogaj je uživanje, nema promašaja sa ovim receptom
Proja je mnogima omiljeno jelo.
Pleh obložiti pek papirom. Sipati masu sa spanaćem i ubaciti u rernu na 5 minuta da uhvati koricu, pa preliti drugim delom smese. Staviti opet na 5 minuta, pa preliti trećom smesom i peći oko 20ak minuta.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

KAKO SE PRAVILNO ČUVAJU TREŠNJE? Pogledajte koja temperatura je idealna
Da li i vi trešnje ostavljate na stolu nakon kupovine?

Užička pita razljevuša bez kora: Najbrži "smuti, pa prospi" recept za sočan doručak ili večeru koji se pamti
Jednostavna za pripremu, slasna i zasitna, ova brza domaća pita je obavezna u svakom porodičnom kuvaru.

Preukusna večera gotova za pola sata: Recept za najbolju carsku pitu koju obožavaju svi od 7 do 77 godina
Ponestalo vam je ideje šta da spremate za večeru? Ovaj "smuti, pa prospi" okupiće čitavu porodicu za stolom.

Najzdravija biljka na svetu: Čisti jetru i štiti srce, od nje se pravi sok posebno lekovit za 1 grupu ljudi
Ova biljka može da leči više bolesti nego što mislite
Komentari(0)