Šarena proja: Umuti, prospi, ispeci, posluži uz jogurt i udri brigu na veselje
Ne znamo nikoga ko ovo jelo ne voli

Sastojci:
* 2 šolje običnog brašna
* 3 šolje kukuruznog brašna
* 2 pečene crvene paprike
Možda vas zanima:

Ovako se pravi najukusnija proja na svetu: Rastresita i mekana kao pamuk, a gotova za 30 minuta
Donosimo vam najbolji recept za najukusniju proju na svetu.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
Možda vas zanima:

Ovako se pravi najukusnija proja na svetu: Rastresita i mekana kao pamuk, a gotova za 30 minuta
Donosimo vam najbolji recept za najukusniju proju na svetu.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
Možda vas zanima:

Ovako se pravi najukusnija proja na svetu: Rastresita i mekana kao pamuk, a gotova za 30 minuta
Donosimo vam najbolji recept za najukusniju proju na svetu.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
* 1/2 šolje ulja
* 150 g sira
* 4 šolje kisele vode
* so
Priprema:
1. Ispečenu papriku ili onu iz zamrzivača oljuštiti i ostaviti da se dobro ocedi.
2. U plastičnoj posudi izmešati sastojke za proju, dodati izdrobljen beli sir i paprike prethodno iskidane na sitnije delove, sve izmešati, sipati u podmazan pleh.
Peći na temperaturi 220 stepeni dok ne porumeni.
Prijatno!

PITA SA PEČURKAMA KAO IZ SNOVA: Uz ovakvu pripremu je NIKAD UKUSNIJA (VIDEO) (RECEPT)
Pita se najčešće pravi od šampinjona, zato što je njihova cena najpristupačnija, a i zato što se mogu bez problema jesti u tim količinama

Plavi biser planina: Tajne i lekovita moć srpske borovnice i recept za tradicionalnu pitu
Sitna, tamnoplava bobica koja krije izuzetnu lekovitost i vekovima je hranila planince i čuvala njihovo zdravlje.

Zaboravljeni recept iz srpskih planina: Kako se nekada spremala jagnjetina iz vrelog luga
Starinski način pečenja mesa u zagrejanoj zemlji čuvao je sočnost i miris jagnjetine kakav danas retko možemo da probamo.

KORAK PO KORAK DO SAVRŠENOG POSNOG PREBRANCA ZA BADNJI DAN: Samo pratite uputstvo, nema šanse da pogrešite (RECEPT)
Tradicionalni prebranac na najprostiji način - recept koji ćete prepisati u svesku

Vranjske mantije: Pita koja se jede prstima
Južnosrpski specijalitet koji spaja mekano testo, sočan fil i miris domaće kuhinje
Komentari(0)