RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira

Danas vas donosimo recept za starinsku proju kakvu su nekada pripremale naše bake i to od najjednostavnijih sastojaka koje su imale kod kuće. To znači nema jaja, mleka, jogurta, sira, samo kukuruzno brašno, voda i još par osnovnih sastojaka.
Proja - sastojci:
500 grama kukuruznog brašna
jedna cela kašika soli
600 ml vode koja se postepeno dodaje
jedna otopljena kašika masti
Proja - priprema:
Sastojci se dobro sjedine i sipaju u tepsiju podmazanu takođe mašću.
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Recept za PRAZNIČNU PROJU: Idealna za doručak ili užinu
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Recept za PRAZNIČNU PROJU: Idealna za doručak ili užinu
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Recept za PRAZNIČNU PROJU: Idealna za doručak ili užinu
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač
Proja se peče 50 minuta na 200 stepeni.
Prijatno!

Starinske oblande od samo 4 sastojka vraćaju u detinjstvo: Preukusan kolač koji se generacijama obožava
Najlepše oblande se prave od samo 4 sastojka i naše bake su ih pravile gotovo svakog vikenda

TRADICIONALNI RECEPT ZA NAJUKUSNIJI KAČAMAK: Tajne je u jednom sastojku koji mu daje savršen ukus
Nećete moći da mu odolite

DOMAĆI SOK OD ARONIJE: Veruje se da popravlja krvnu sliku odmah (RECEPT)
Napravićete lako, a ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.

Ovako se pravi najukusnija proja na svetu: Rastresita i mekana kao pamuk, a gotova za 30 minuta
Donosimo vam najbolji recept za najukusniju proju na svetu.

RECEPT ZA PRAVU SRPSKU PROJU: Ovako su je nekada pripremale naše bake
Prava srpska proja se pravi bez jaja, mleka, jogurta i sira
Komentari(0)