Recept za PRAZNIČNU PROJU: Idealna za doručak ili užinu
Ova proja se jede viljuškom, kao kolač

Potrebno je:
Priprema:
Umutiti jaja dodati ulje, jogurt, hlebno brašno prosejano sa praškom za pecivo i sodom bikarbonom.
Možda vas zanima:

“Vrtić” od kiselog mleka i kukuruza: Starinsko zapečeno jelo iz Šumadije koje greje i kad se jede hladno
U selima Šumadije nekada se za večeru služio vrtić – jednostavno zapečeno jelo od kukuruznog brašna, kiselog mleka i domaćeg sira. Pripremano bez jaja i kvasca, jelo se toplo uz mladi luk ili hladno za doručak.

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi
Možda vas zanima:

“Vrtić” od kiselog mleka i kukuruza: Starinsko zapečeno jelo iz Šumadije koje greje i kad se jede hladno
U selima Šumadije nekada se za večeru služio vrtić – jednostavno zapečeno jelo od kukuruznog brašna, kiselog mleka i domaćeg sira. Pripremano bez jaja i kvasca, jelo se toplo uz mladi luk ili hladno za doručak.

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi
Možda vas zanima:

“Vrtić” od kiselog mleka i kukuruza: Starinsko zapečeno jelo iz Šumadije koje greje i kad se jede hladno
U selima Šumadije nekada se za večeru služio vrtić – jednostavno zapečeno jelo od kukuruznog brašna, kiselog mleka i domaćeg sira. Pripremano bez jaja i kvasca, jelo se toplo uz mladi luk ili hladno za doručak.

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi
Dodati kukuruzno brašno, seckan luk i izdrobljen sir. Sve polako izjednačiti.
Pleh od 24 cm obložiti pek papirom i malo premazati uljem i sipati i rasporerditi. Rena mora biti ugrejana na 210 stepeni C pa peći projaru da dobro porumeni oko 45 minuta.

Ova teleća čorba je Srbima najomiljenija! Stvorena za svečane prilike, istovremeno greje telo i dušu
Savršena je za svečane prilike.

STARINSKI RECEPT ZA DžEM OD JAGODA: Evo kako su ga pripremale naše bake
Jagode su već pri kraju, a ako imate mogućnost da napravite ukusne džemove ili slatko sada je pravo vreme da to uradite

Starinske oblande od samo 4 sastojka vraćaju u detinjstvo: Preukusan kolač koji se generacijama obožava
Najlepše oblande se prave od samo 4 sastojka i naše bake su ih pravile gotovo svakog vikenda

TRADICIONALNI RECEPT ZA NAJUKUSNIJI KAČAMAK: Tajne je u jednom sastojku koji mu daje savršen ukus
Nećete moći da mu odolite

DOMAĆI SOK OD ARONIJE: Veruje se da popravlja krvnu sliku odmah (RECEPT)
Napravićete lako, a ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.
Komentari(0)