ZAPEČENI KROMPIR SA JAJIMA, SLANINOM I SIROM: Iskoristite hranu od Uskrsa i napravite sasvim novo jelo
Složenac od kuvanih krompira i jaja je kompletno i kalorično jelo za sve prave gurmane

Ideja za današnji ručak je ona koja uključuje preostala uskršnja jaja:
Sastojci:
1kg obareni krompir
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Možda vas zanima:

PEKARSKI KROMIR SA SLANINOM: Recept koji ćete obožavati
Ko bi odoleo ovom spoju

RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Preliv:
4 jaja
150ml mleka
50ml ulja
Priprema: Skuvan krompir stavite u vatrostalnu činiju, preko njega stavite sitno seckano suhomesnato, potom par kvanih jaja i sir, a onda opet krompir, jaja, sir, slaninu, pa opet krompir, kisele krastavčiće, masline paradajz. Sve preliti sa izmešanim jajima, mlekom i začinima. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni Celzijusa oko 25-30 minuta.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

Ovako su domaćice pre 70 godina pravile sarmu: Caka je u ovom tajnom sastojku, odmah zapišite recept
Nedavno je jedan recept za sarmu star više od pola veka prilično probudio interesovanje.

HRANA KOЈA LEČI: Zašto su čačanski kiseli krastavci lekovitiji od ostalih i tajna sporog kiseljenja
Čačak je poznat po svojoj zimnici, a čačanski kiseli krastavci su poseban delikates. Otkrivamo zašto se baš ovi krastavci smatraju probiotičkom bombom i kako ih proces sporog kiseljenja u salamuri bez sirćeta čini neuporedivo zdravijim od industrijskih proizvoda.

Starinski recept iz Banata prste da poližete: Spremite mekanu i sočnu bundevaru, ko jednom proba poželeće ponovo
Uživaćete u svakom zalogaju.

KRALJEVSKI KESTEN IZ SRBIЈE: Zašto je pitomi kesten sa Fruške Gore zaboravljen i kako se pravi najzdraviji posni hleb
Dok se Francuzi kunu u kesten, mi smo zaboravili na naše blago! Otkrivamo zašto je pitomi kesten sa Fruške Gore vekovima bio osnova ishrane u siromašnim krajevima. Ovaj zaboravljeni plod je prirodna energetska bomba i jedini sastojak za posni, bezglutenski hleb koji su naše bake mesile.

CRVENO ZLATO JUGA: Leskovačka paprika je jača od holesterola, a tajna pečenja čuva vitaminsku bombu
Leskovac nije slučajno gastronomski centar Balkana. Tajna leži u jednoj, jedinoj paprici – čuvenoj ajvaruši. Otkrivamo zašto se ova paprika, poznata i kao Kurtovka, smatra našim najzdravijim povrćem, kako je šumovito zemljište čini slatkom i zašto je proces pečenja ključan za očuvanje antioksidanasa.
Komentari(0)