RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti

Iz bakine kuhinje nam stiže recept za hrskave krompiriće koje ćete obožavati.
Krompirići - sastojci:
- 500 gr krompira
- 100 gr suve slanine
- 50 gr kačkavalja
- 1 kašičica suvog začina
- malo mlevenog bibera
- 1 kašičica sl. mlevene paprike
- 1 kašika belog luka u granulama
- 1 kašika prezli
- 1 kašičica origana
- 1 kašika kukuruznog brašna
- ulje
Krompirići - priprema:
Možda vas zanima:

SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak

Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Možda vas zanima:

SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak

Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Možda vas zanima:

SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak

Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Krompir oguliti i iseći na četvrtine i bariti 10 minuta. Ocediti i pustiti kroz hladnu vodu i ocediti.
Saviti ga u kesu od zamrzivača, pa dodati sve začine u njega. Dodati seckanu slaninicu, ulje i seckan ili rendan kačkavalj.
Sve dobro istresti u kesi. Sipati u pleh obložen pek papirom, pa poredjati krompir i odozgo seckanu slaninicu i kačkavalj.
Peći na 220 stepeni C oko 40-50 minuta da lepo porumeni. Služiti vruće. Tako hrskavo samo pucka. Uživajte!

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)