RECEPT ZA HRSKAVI KROMPIR: Pripremite ga sa kačkavaljem i slaninicom i uživaćete u savršenom ukusu
Krompirići kojima niko neće odoleti
Iz bakine kuhinje nam stiže recept za hrskave krompiriće koje ćete obožavati.
Krompirići - sastojci:
- 500 gr krompira
- 100 gr suve slanine
- 50 gr kačkavalja
- 1 kašičica suvog začina
- malo mlevenog bibera
- 1 kašičica sl. mlevene paprike
- 1 kašika belog luka u granulama
- 1 kašika prezli
- 1 kašičica origana
- 1 kašika kukuruznog brašna
- ulje
Krompirići - priprema:
Možda vas zanima:
SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Možda vas zanima:
SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Možda vas zanima:
SOČAN I POSTAN: "Brzi" krompir sa ringle (VIDEO)
Recept za brzi ručak
Nemojte spremati KROMPIR dok ne pogledate ovaj vrhunski recept: Ukusno jelo koje će vas oduševiti (VIDEO)
Isprobajte pljeskavice od krompira
Krompir oguliti i iseći na četvrtine i bariti 10 minuta. Ocediti i pustiti kroz hladnu vodu i ocediti.
Saviti ga u kesu od zamrzivača, pa dodati sve začine u njega. Dodati seckanu slaninicu, ulje i seckan ili rendan kačkavalj.
Sve dobro istresti u kesi. Sipati u pleh obložen pek papirom, pa poredjati krompir i odozgo seckanu slaninicu i kačkavalj.
Peći na 220 stepeni C oko 40-50 minuta da lepo porumeni. Služiti vruće. Tako hrskavo samo pucka. Uživajte!
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
SVADBARSKI KUPUS NA STARINSKI NAČIN: Evo kako da spremite tradicionalno jelo koje mnogi jedu sa uživanjem (RECEPT)
Svadbarski kupus je tradicionalno jelo kome retko ko može da odoli. Nije težak za pripremu, a ukus mu je bogovski i cela porodica će uživati.
RECEPT ZA POSNU POGAČU: Meka kao duša, jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Ukoliko vam slava pada na post, a želite da oduševite goste preukusnom, mekanom pogačom, ovo je recept za vas.
Specijalitet kojem niko ne može odoleti: Majstorske piroške sa mesom iz rerne koje se prave bez kapi ulja
Tople i meke iznutra, a spolja zlatno rumene i hrskave.
Slavni kuvar otkrio tajnu najukusnijeg gulaša: Trik zbog kojeg je meso sočno i mekano
Odabir mesa je najvažniji deo posla
Komentari(0)