Upoznajte kraljicu među gibanicama! U moru stotina, ova je najukusnija i najbolja, domaćice će se oduševiti

Teodora Tojagić

16:00

Gastronomija 0

Ispoštujte postupak pripreme i uživaćete kao nikad do sada.

gibanica
Shutterstock

Ovog jutra nam iz Bakine kuhinje stiže recept za kraljicu među gibanicama.

Ispoštujte postupak pripreme i uživaćete kao nikad do sada.

U nastavku pročitajte recept.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Potrebno je:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

500 gr gotovih kora

200 gr sira

250 ml mleka ili jogurta

malo ulja

1/2 praška za pecivo

Priprema:

Koru raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu koru pa i nju premazati. Skupljati je po širini praveći harmoniku.

Poredajte je u podmazan pleh. Sir izdrobiti, dodati malo ulja, prašak za pecivo, jaja i mleko, a zatim sve izjednačiti. Ostatak preliti preko presavijenih kora.

Peći na 200 stepeni C 40 minuta. Fantazija...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading