PO RECEPTU STEVE KARAPANDŽE Najukusnija kombinacija MESA i KROMPIRA, ova musaka je PRAZNIK za sva čula
Čuveni kuvar Stevo Karapandža podelio je recept za musaku sa jogurtom
Čuveni kuvar Stevo Karapandža podelio je recept za musaku sa jogurtom
Musaka je bezvremensko jelo koje odoleva svim trendovima i čini da se uživa svim čulima
Jednostavna, ukusna i zdrava veganska musaka, za sve one koji ne vole meso, poste, ili bi samo da izgube par kilograma.
Posnu musaku domaćice prave za vreme posta jer je najsočnija i jeftina, a u tim danima će vam biti omiljeno jelo
Složenac od kuvanih krompira i jaja je kompletno i kalorično jelo za sve prave gurmane
Filija je poznato jelo sa Kosova i Metohije, nekada je bila nezaobilazni deo trpeze, a danas mnoge domaćice ne znaju za ovo neodoljivo ukusno jelo!
Ima poseban ukus i tako je sočna da će za tren nestati sa trpeze, a ukućani će vam tražiti kašiku više!
Naše domaćice već su se izveštile da musaku pravime na različite načine - sa krompirom, tikvicama, karfiolom... Ovaj recept je za čuveno jelo sa starim hlebom, koje em što se brzo sprema uštedećete novac i nećete bacati hranu.
Ukoliko imate ostatke od nekog ručka za koji ste koristili mleveno meso, savetujemo vam da ne bacate, ne podgrevate niti dajete ljubimcima, već spremite sasvim novo jelo. Ovo je naš predlog kako od punjenih paprika napraviti musaku.
U Pirotu se za ručak jela musaka sa dugačko sečenim zelenim lukom-prazilukom i sitno seckanim mesom (svinjskim, ovčijim ili goveđim).