
Srpski recept koji se zaboravlja: Kako se pravila pasulj-čorba “na tihoj vatri” u glinenom loncu
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Zaboravljeni ukus domaće kuhinje koji vraća miris detinjstva i toplinu ognjišta
Pasulj je jedna od najčešćih namirnica na balkanskim trpezama. Pored ukusa, bogat je izvor esencijalnih hranljivih materija. Međutim, čuvanje pasulja može biti izazov. Srećom, postoje vredni saveti koji će osigurati dugotrajnost pasulja, od zamrzavanja do skladištenja.
Priprema je jednostavna, a rezultat je jelo koje će vas podsetiti na bakinu kuhinju.
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Sprema se veoma lako i svako ga može bez muke napraviti
Božićni post, koji nas priprema za praznik Hristovog rođenja, počeo je 28. novembra i traje narednih 40 dana
Dodajte jedan sastojak tokom kuvanja pasulja i zaboravićete na gasove
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Ukoliko pratite recept, uspeće i vama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Monasi Uskršnji post ne mogu da zamisle bez hilandarskog pasulja jer je najukusniji sa začinima, a recept je star vekovima
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
Pasulj sa rebarcima i slaninom pravo domaćinsko jelo koje naše bake najbolje znaju da skuvaju
Na ličkom pasulju su generacije odrasle, a to jelo iz Jugoslavije niko nije zaboravio jer mu jedna vrsta mesa daje ukus
Nikad brža i jednostavnija priprema pasulja zahvaljujući važnoj caki