Kako skuvati pasulj, a da ne nadima: Samo dodajte jedan sastojak i gasovi vas više neće mučiti
Dodajte jedan sastojak tokom kuvanja pasulja i zaboravićete na gasove
Dodajte jedan sastojak tokom kuvanja pasulja i zaboravićete na gasove
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Ukoliko pratite recept, uspeće i vama
Ako i vi pravite ove greške, primenite jednostavne savete i popravite
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Monasi Uskršnji post ne mogu da zamisle bez hilandarskog pasulja jer je najukusniji sa začinima, a recept je star vekovima
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Poslušajte savete za brže kuvanje pasulja
Pasulj sa rebarcima i slaninom pravo domaćinsko jelo koje naše bake najbolje znaju da skuvaju
Na ličkom pasulju su generacije odrasle, a to jelo iz Jugoslavije niko nije zaboravio jer mu jedna vrsta mesa daje ukus
Nikad brža i jednostavnija priprema pasulja zahvaljujući važnoj caki
Recept koji koriste monasi u Hilandaru zaista je nešto posebno i trebalo bi obavezno da ga probate.
Veliki majstor kulinarstva Stevo Karapandža u toku svoje višedecenijske karijere osmislio je na hiljade recepata, ali jelo u kojem najviše uživa zapravo je vrlo jednostavno.
Spremanje pasulja ne može da prođe bez suvog mesa, a uz jedan jednostavan trik biće savršeno mekano.
Recept koji je mati Evdokija iz Grčke prenela u Srbiju negde početkom 19. veka.
Spremanje hrane je sastavni deo srpske tradicije i kulture. U Srbiji je uobičajeno obedovanje 3 puta dnevno (doručak, ručak i večera), uz napomenu da je najvažniji obrok doručak, dok je najčešće najobimniji obrok – ručak.