Najukusniji prebranac po starinskom receptu: Ovako je najslasniji, a svima uspeva
Ukoliko pratite recept, uspeće i vama
![papula](/data/images/2024-06-28/92333_papula_f.jpg?timestamp=1719784800)
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za najslađi pasulj prebranac. Po ovom receptu će vam sigurno uspeti.
Potrebno je:
- 500 gr pasulja tetovca
- 3 veće glavice crnog luka
- 2 glavice belog luka
- lovorov list
- biber u zrnu
- mleven biber
- so
Priprema:
Možda vas zanima:
![pasulj](/data/images/2023-08-30/61628_shutterstock-137583173_f.jpg)
TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
![NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije](/data/images/2023-03-30/50032_shutterstock-210926479_f.jpg)
NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Možda vas zanima:
![pasulj](/data/images/2023-08-30/61628_shutterstock-137583173_f.jpg)
TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
![NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije](/data/images/2023-03-30/50032_shutterstock-210926479_f.jpg)
NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Možda vas zanima:
![pasulj](/data/images/2023-08-30/61628_shutterstock-137583173_f.jpg)
TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
![NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije](/data/images/2023-03-30/50032_shutterstock-210926479_f.jpg)
NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu vodu, sipati dve kašike maslinovog ulja, lovorov list, biber u zrnu, pa staviti da se pasulj kuva.
Ostaviti malo vode.
U tiganj sipati 50 ml ulja i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta, dodati seckan beli luk, dodati mlevenu crvenu papriku, so mleveni biber i sve izmešati.
U đuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, pasulj, luk, pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike, pa preliti. Staviti u rernu na 220 stepeni C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.
![janija](/data/images/2024-07-03/92873_1516653-screenshot-20240701-115202-ls_f.jpg)
NAJUKUSNIJA JANIJA OD 3 SASTOJKA KOJU MORATE NAPRAVITI U DANIMA POSTA NA VODI: Ručak koji ćete smazati očas posla
Jela na vodi ne moraju da budu dosadna niti bezukusna, a ovaj fantastičan predlog je upravo dokaz za to
![lubenica](/data/images/2023-07-02/58263_1688207981-1598280477cacak-lubenica-majstorovic-fotorina3_f.jpg)
TRIK KOJI JE ZALUDEO INTERNET: Izvadite sve semenke iz lubenice za samo dva minuta (VIDEO)
Jednostavan trik koji vam može pomoći da brzo ukonite sve semenke iz luenice
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE OBARAJU KOLIKO SU DOBRE: Profesionalni kuvari stavljaju 1 sastojak - najbolji recept
Kafanske punjene paprike po najboljem receptu
![smokve](/data/images/2022-07-08/32119_figs-gbda3693c3-1280_f.jpg)
STIŽU SMOKVE A, evo šest razloga zašto treba da jedete ovaj izuzetni plod!
Smokve su izuzetno zdravo u ukusno voće.Karakteristične su za područje Bliskog istoka i Mediterana, gde su toliko cenjene da su Grci zakonom zabranili njihov izvoz.
![testenina](/data/images/2023-09-27/63006_pasta-shutterstock-1869173284_f.jpg)
SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.
Komentari(0)