Najukusniji prebranac po starinskom receptu: Ovako je najslasniji, a svima uspeva
Ukoliko pratite recept, uspeće i vama

Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za najslađi pasulj prebranac. Po ovom receptu će vam sigurno uspeti.
Potrebno je:
- 500 gr pasulja tetovca
- 3 veće glavice crnog luka
- 2 glavice belog luka
- lovorov list
- biber u zrnu
- mleven biber
- so
Priprema:
Možda vas zanima:

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas

NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Možda vas zanima:

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas

NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Možda vas zanima:

TRIK SRPSKIH DOMAĆICA: Spremite pasulj za samo sat vremena
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas

NAJUKUSNIJE TRADICIONALNO JELO NA KAŠIKU: Pasulj po receptu Steve Karapandže, najpopularnijeg kuvara bivše Jugoslavije
Legendarni kuvar, koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, dao je i recept za čorbast pasulj
Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu vodu, sipati dve kašike maslinovog ulja, lovorov list, biber u zrnu, pa staviti da se pasulj kuva.
Ostaviti malo vode.
U tiganj sipati 50 ml ulja i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta, dodati seckan beli luk, dodati mlevenu crvenu papriku, so mleveni biber i sve izmešati.
U đuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, pasulj, luk, pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike, pa preliti. Staviti u rernu na 220 stepeni C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.

Starinski recept za najbolji sutlijaš, poslastica uz koju su odrasle generacije: Brzo se pravi, a još brže smaže
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.

Zaboravljeni recept za jelo "komat" iz Gornje Jablanice – srpska varijanta slane pite
Jelo koje se pravilo „kad ništa drugo nije bilo u kući“: Komat, skromna pita iz narodne kuhinje juga Srbije

Tradicionalna metoda pravljenja sira iz mješine u Pešterskoj visoravni
Sir sa ukusom vetra i vune: Kako se vekovima pravi najautentičniji pešterski sir u ovčijoj mješini

Domaća bela čorba koja nema konkurenciju: Uživajte u zdravom obroku koji će se svideti celoj vašoj porodici
Omiljena je na srpskim trpezama kao predjelo.

Ovo je najbrutalniji recept za šnenokle! Ne postoje laganije niti kremastije, ovu verziju ćete obožavati
Ukus je neprevaziđen, a toliko se jednostavno pravi da će vam uvek biti prvi izbor.
Komentari(0)