![testo](/data/images/2024-05-24/88641_shutterstock-2247277587_f.jpg)
Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Mnogi su probali ovaj metod i tvrde da je delotvoran
Koje god pecivo da spremite biće mekano i ukusno
Isprobajte recepte koji će vas oduševiti
Drage domaćice, ukoliko ste u potrazi za najboljim testom za nedeljne đakonije, na pravom ste mestu.
Srpski delikates koji morate da probate!
Čim savladate jednu vrstu testa, jednostavno ćete znati da pravite pecivo po želji - univerzalni recept za testo je sve što treba da savladate
Bakin kolač je omiljena poslastica uz koju su odrastale generacije, možete ih jesti i za doručak i za užinu a donosimo vam jedan starinski recept za njih.
Salčići po bakinom receptu vratiće vas u detinjstvo, a sigurno će vam uspeti iz prve.
U našem narodu postoji jedno staro narodno verovanje da hleb u kući ne sme da stoji naopačke.
Sačuvajte ovaj recept za najbolje testo koje uvek uspeva iz prve, jer ćete ga sigurno uvek ovako praviti
Vrlo lako se pravi, a mekana je i ukusna, kao pogače naših baka
Jelo od testa izmrvljenog na rendetu u zrnaste mrvice gusto se skuva u vodi (jede se sa kuvanim oslađenim mlekom ili sa lukom isprženim na masti, obično zimi za doručak).