NAPRAVITE UNIVERZALNO TESTO ZA SAMO 5 MINUTA: Ovaj trik će mnogo OLAKŠATI život DOMAĆICAMA
Koje god pecivo da spremite biće mekano i ukusno

Ovo je recept za univerzalno testo koje se sprema brzo i lako. Sada ne morate brinuti da li će ispasti dobro jer ovakva priprema uspeva i početnicima.
Najbolje od svega je što možete od istog testa napraviti kiflice, mekike, krofne, pogačice, ma šta god poželite.
Počastite svoje ukućane prelepim mirisnim pecivom i uživajte.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA UNIVERZALNO TESTO KOJE NARASTA U ROKU OD 15 MINUTA: Idealno za sve vrste pita, pica, kiflica ili kolača
Drage domaćice, ukoliko ste u potrazi za najboljim testom za nedeljne đakonije, na pravom ste mestu.

NAJMEKŠE TESTO ZA KIFLICE I ŠTRUDLE: 4 sastojka za sve vrste peciva koje vam mogu pasti na pamet, samo menjajte fil
Čim savladate jednu vrstu testa, jednostavno ćete znati da pravite pecivo po želji - univerzalni recept za testo je sve što treba da savladate
Možda vas zanima:

RECEPT ZA UNIVERZALNO TESTO KOJE NARASTA U ROKU OD 15 MINUTA: Idealno za sve vrste pita, pica, kiflica ili kolača
Drage domaćice, ukoliko ste u potrazi za najboljim testom za nedeljne đakonije, na pravom ste mestu.

NAJMEKŠE TESTO ZA KIFLICE I ŠTRUDLE: 4 sastojka za sve vrste peciva koje vam mogu pasti na pamet, samo menjajte fil
Čim savladate jednu vrstu testa, jednostavno ćete znati da pravite pecivo po želji - univerzalni recept za testo je sve što treba da savladate
Možda vas zanima:

RECEPT ZA UNIVERZALNO TESTO KOJE NARASTA U ROKU OD 15 MINUTA: Idealno za sve vrste pita, pica, kiflica ili kolača
Drage domaćice, ukoliko ste u potrazi za najboljim testom za nedeljne đakonije, na pravom ste mestu.

NAJMEKŠE TESTO ZA KIFLICE I ŠTRUDLE: 4 sastojka za sve vrste peciva koje vam mogu pasti na pamet, samo menjajte fil
Čim savladate jednu vrstu testa, jednostavno ćete znati da pravite pecivo po želji - univerzalni recept za testo je sve što treba da savladate
Sastojci:
- 1/2 l mleka
- 1 kašičica suvog kvasca
- 1 kašika šećera
- 1 kašika brašna
- 2 jajeta
- 2 dcl jogurta
- 1 kašičica soli
- 1 kg brašna
Priprema:
Kvasac rastvorite u mleku, pa dodajte šećer i brašno. Promešajte, pokrijte i ostavite nekih 20 minuta. Zatim dodajte jaja, jogurt, so i postepeno dodajte brašno.
Umesite testo, a zatim podelite na 8 delova. Stavite svaki deo u najlon kesu, pa u frižider da odstoji nekih 2 sata.
Nakon toga možete da pravite slana ili slatka peciva, a ono što vam preostane možete da čuvate u frižideru 5 dana.
Magazin Novosti/Espreso

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu

RECEPT IMA 3 MILIONA PREGLEDA: Ovu pitu od jabuka iz 1894. godine nekada su smatrali najboljim slatkišem na svetu!
Uprkos tome što im nisu bili dostupni mikseri i razni sastojci koji nas danas čekaju na svakom koraku, u prošlosti su se ljudi dovijali i uspevali da pripreme slasne deserte koji se pamte i danas.
Komentari(0)