Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo

Lepote Srbije

10:00

Gastronomija 0

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno

testo
Shutterstock

Mekane, vazdušaste kiflice obično sutradan i nisu tako dobre, već se stvrdnu i ne budu ni približno kao kada ste ih izvadili iz rerne.

Upravo zbog toga vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će testo biti sveže i po 3 dana.

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.

Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.

Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading