Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Mekane, vazdušaste kiflice obično sutradan i nisu tako dobre, već se stvrdnu i ne budu ni približno kao kada ste ih izvadili iz rerne.
Upravo zbog toga vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će testo biti sveže i po 3 dana.
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.
Možda vas zanima:
Trikovi o kojima vrtlari ćute: Uz ove korake vaše biljke će bujati kao nikad pre
Uz malo strpljenja i pravilne nege, svaka biljka može postati ponos vašeg doma. Nije potrebno mnogo — samo pažnja, doslednost i ljubav prema zelenilu
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Možda vas zanima:
Trikovi o kojima vrtlari ćute: Uz ove korake vaše biljke će bujati kao nikad pre
Uz malo strpljenja i pravilne nege, svaka biljka može postati ponos vašeg doma. Nije potrebno mnogo — samo pažnja, doslednost i ljubav prema zelenilu
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
Možda vas zanima:
Trikovi o kojima vrtlari ćute: Uz ove korake vaše biljke će bujati kao nikad pre
Uz malo strpljenja i pravilne nege, svaka biljka može postati ponos vašeg doma. Nije potrebno mnogo — samo pažnja, doslednost i ljubav prema zelenilu
Ovaj trik spašava vaše cveće od mraza! Ne košta ni dinara, a biljke će vam večno zahvaljivati
Probajte trik i posmatrajte kako hladnoća postaje bezopasna – vaša terasa i biljke će vam biti zahvalni!
On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.
Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.
Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.
Zlatiborski specijalitet prste da poližete: Recept star više od 100 godina, ukus i miris vraća u detinjstvo
Zlatiborska gibanica po receptu starom više od 100 godina.
Cigančice– zaboravljene zapečene loptice od brašna, masti i luka
Pravljene od onoga što „uvek ima u kući“, cigančice su nekada bile brzi doručak, užina ili jelo za sirotinju – a danas su pravo otkrovenje ukusa
Jeftina starinska poslastica kojoj niko ne može odoleti: Ukus i miris vraća u detinjstvo, odmah zapišite recept
Kroz vreme su nastale različite varijante recepata.
Ko voli obične uštipke, ove će tamaniti: Potrebno vam je samo 5 sastojaka, a testo je sveže čak 7 dana
Mogu da se kombinuju sa brojnim slanim namirnicama.
Smederevska tarana: Domaća testenina koja se sušila na ćebetu i mirisala na bakinu kuću
Nekada nije bilo fabrika testenine – samo ruke, brašno, jaja i veliko ćebe rašireno po sobi. Tarana je bila doručak, ručak i lek za dušu.
Komentari(0)