Caka koju koriste pekari da testo ostane sveže i do 3 dana: Samo dodajte ovaj sastojak i umesićete najbolje pecivo
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno
Mekane, vazdušaste kiflice obično sutradan i nisu tako dobre, već se stvrdnu i ne budu ni približno kao kada ste ih izvadili iz rerne.
Upravo zbog toga vam otkrivamo fantastičan trik pomoću kojeg će testo biti sveže i po 3 dana.
Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Zašto je smeđi šećer dobar za biljke? Koristi se na 5 načina i rešava 5 letnjih boljki cveća
Ne vole samo ljudi slatkiše, i biljke vole katkad da se zaslade. Zašto je smeđi šećer dobar za za biljke?
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Zašto je smeđi šećer dobar za biljke? Koristi se na 5 načina i rešava 5 letnjih boljki cveća
Ne vole samo ljudi slatkiše, i biljke vole katkad da se zaslade. Zašto je smeđi šećer dobar za za biljke?
Možda vas zanima:
TAJNA PROFESIONALNIH CVEĆARA: Jednom mesečno u vodu sipajte OVAJ SASTOJAK i sobno cveće će cvetati tokom čitave godine
Najvažnije je ispoštovati jedno bitno pravilo kada cveće zalivate sa ovim specijalnim sastojkom
Zašto je smeđi šećer dobar za biljke? Koristi se na 5 načina i rešava 5 letnjih boljki cveća
Ne vole samo ljudi slatkiše, i biljke vole katkad da se zaslade. Zašto je smeđi šećer dobar za za biljke?
On pomaže kod svih vrsta testa, a u pitanju je skrob.
Ako njega dodate u testo, ono će biti prozračnije, a lepinje i pite ukusnije i svežije.
Ono što je bitno da uradite je da pomešate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u testo, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.
Jelo koje će vas oduševiti: Starinski recept za kraljicu pita, nećete se pokajati ako probate čuveni propeć
Jug Srbije i dalje čuva duh starih gastronomskih pikanterija, a ovo je jedna koja opstaje vekovima
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Dobro poznata pita od BUNDEVE po bakinom receptu
Od slatkog najslađe.
Omiljeno jelo po receptu naših baka: Generacije odrasle na ovom jelu, a vama je ovo odlična ideja za ukusan ručak
Ovaj recept po tradiciji naših baka pruža ne samo nutritivno bogat obrok, već i ukus koji vraća u detinjstvo
Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba
Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog
Komentari(0)