Otkrio čuveni kuvar: Kako da bez zaprške zgusnete grašak, samo dodajte jedan sastojak u jelo
Tajni sastojak koji mu daje poseban šmek.
Grašak je lagan za stomak, zdrav i ukusan, a nije vam potrebna nikakva posebna kulinarska veština da biste ga skuvali.
Tajni sastojak koji mu daje poseban šmek i čini ga gušćim nego inače jeste mirođija.
Sastojci:
500 g graška
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Priprema:
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:
Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.
Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Propržite iseckan crni luk i praziluk i posolite. Dodajte meso iseckano na kockice. Začinite suvim biljnim začinom, biberom i slatkom mlevenom paprikom. Ako želite, možete da dodate i tucanu ljutu papriku i vlašac.
Kada se meso malo upržilo, ubacite sitno seckan krompir, šargarepu i beli luk. Promešajte, pa dodajte grašak i opet promešajte. Dodajte malo mirođije, malo kečapa i nalijte vodom.
Poklopite i kuvajte na tihoj vatri.
Napravite supu sa toplom vodom i dodajte malo mirođije, pa i nju nalijte u grašak. Kuvajte otprilike 30-45 minuta.
Prijatno!
(Krstarica)
Hrskava i puna nadeva: Brzinska pita sa sirom prste da poližete, nestaje sa tanjira za tren oka
Ne zahteva mnogo vremena ni kulinarskog iskustva.
Po receptu Ljiljane Blagojević, starinske i bez masti: Vanilice na 3 načina savršene za slavu i svaki dan (RECEPTI)
Jedan od omiljenih slatkiša u kojima se uživa decenijama opet je dobio svoje mesto na svečanim trpezama
OVU SUPU NE ZOVU ZA DŽABE PENICILINOM! Pobeđuje grip i prehladu, a IMUNITET posle nje je kao NOV
Topla, mirisna, zlatna, ova supa je pravi spas za imunitet, posebno u sezoni prehlada.
Jelovnik za Mitrovdan: Sve od predjela, glavnog jela pa do sitnih kolača
Danas slavimo svetog Dimitrija, praznik koji je u narodu poznat kao Mitrovdan. Ove godine za Mitrovdan spremamo mrsnu hranu
Komentari(0)