Otkrio čuveni kuvar: Kako da bez zaprške zgusnete grašak, samo dodajte jedan sastojak u jelo
Tajni sastojak koji mu daje poseban šmek.

Grašak je lagan za stomak, zdrav i ukusan, a nije vam potrebna nikakva posebna kulinarska veština da biste ga skuvali.
Tajni sastojak koji mu daje poseban šmek i čini ga gušćim nego inače jeste mirođija.
Sastojci:
500 g graška
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Priprema:
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Možda vas zanima:

Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Biljke vole muziku: Grašak voli hevi metal, a paradajz ženski glas
Da vas neko vidi kako pevate svojim biljkama dok ih zalivate, verovatno bi se zapitali da li ste dobro.
Propržite iseckan crni luk i praziluk i posolite. Dodajte meso iseckano na kockice. Začinite suvim biljnim začinom, biberom i slatkom mlevenom paprikom. Ako želite, možete da dodate i tucanu ljutu papriku i vlašac.
Kada se meso malo upržilo, ubacite sitno seckan krompir, šargarepu i beli luk. Promešajte, pa dodajte grašak i opet promešajte. Dodajte malo mirođije, malo kečapa i nalijte vodom.
Poklopite i kuvajte na tihoj vatri.
Napravite supu sa toplom vodom i dodajte malo mirođije, pa i nju nalijte u grašak. Kuvajte otprilike 30-45 minuta.
Prijatno!
(Krstarica)

Tradicionalni recept za kupus sa mesom: Na ovaj način se sprema brzo i lako (VIDEO)
Recept koji vraća u detinjstvo

U ovoj piti sa višnjama nema ni kap ulja! Ukusnija od baklave, a tek od kakvih kora se pravi
Hrskave korice i sočan, voćni fil čine je ukusnijom čak i od baklave

RECEPT ZA PITU SA TIKVICAMA BEZ KORA: Idealan obrok za letnje dane
Zaboravite kore i komplikacije – sočna pita sa tikvicom gotova za 30 minuta postaće vaš omiljeni letnji obrok.

Skoro svi Srbi greše kad spremaju popularno jelo: Naše domaćice ne znaju za ova pravila, poslušajte
Savet za najbolji grašak po koracima

Kuvarica otkrila caku za savršenu sarmu: Domaćice bi bogatstvo dale da znaju ovaj recept, baš kao iz bakine kuhinje
Postoje dva postupka za pravljenje sarme.
Komentari(0)