Smrznuti grašak smo kuvali pogrešno, pravi način će vas iznenaditi!
Smrznuti grašak kuvali smo na potpuno pogrešan način, a za manje od deset minuta možete da ga pripremite tako da očuvate njegov savršen ukus i dobijete pravi specijalitet. Zapravo je vrlo jednostavno.

Smrznuti grašak smo pripremali tako što ga iz vreće ubacimo u ključalu vodu. Neretko se desi da bude kašast i bezukusan, a mi zažalimo što smo ga uopšte i pravili. Ispravan način da dobijete najukusniji grašak postoji, i vrlo je jednostavan.
Dodatni saveti za kuvanje graška, kukuruza i drugog smrznutog povrća:
1. Nikada nemojte da dozvolite da vam povrće proključa.
2. Dodajte malo šećera u grašak ili kukuruz. Poboljšaće prirodnu slatkoću ovog povrća.
3. Nemojte dodavati so pre serviranja, jer može da dovede do dehidriranja povrća.
Savet za najbolji grašak po koracima:
Možda vas zanima:

Evo kako da se ponašate ukoliko se sretnete sa medvedom: Jedan postupak može biti koban
Brojnost populacije u samom nacionalnom parku Tara je oko 60-70 medveda, ali procena je da u Srbiji ima oko 120 jedinki

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna
Možda vas zanima:

Evo kako da se ponašate ukoliko se sretnete sa medvedom: Jedan postupak može biti koban
Brojnost populacije u samom nacionalnom parku Tara je oko 60-70 medveda, ali procena je da u Srbiji ima oko 120 jedinki

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna
Možda vas zanima:

Evo kako da se ponašate ukoliko se sretnete sa medvedom: Jedan postupak može biti koban
Brojnost populacije u samom nacionalnom parku Tara je oko 60-70 medveda, ali procena je da u Srbiji ima oko 120 jedinki

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna
1. Prvo ispraznite vreću smrznutog graška u šerpu.
2. Na vrh dodajte šest kašika putera, beli luk i malko šećera.
3. Dinstajte na srednjoj vatri dok se puter ne otopi i grašak ne skuva.
4. Posolite i pobiberite, pa servirajte. Uživajte! Možda će vas zanimati i kako da napravite rižoto sa graškom.
(Mondo)

Kako se neguje PAPRAT? Pretvorite dom u zelenu oazu uz 5 jednostavnih koraka
Paprat je jedna od najlepših i najčešće uzgajanih sobnih biljaka, poznata po svojim raskošnim zelenim listovima koji unose svežinu i prirodnu lepotu u svaki dom.

NOSITE JE U NOVČANIKU Evo zašto za OVU BILJKU smatraju da privlači PARE, osim što je i za zdravlje korisna
Nana (ili menta) je višegodišnja zeljasta biljka. Postoje nekoliko vrsta nane, kao što su divlja nana , pitoma nana, poljska nana , jabukova menta i barska nana . Ovim biljkama je zajednički veoma jak miris na mentol.

Znate li da ova 4 mirisa kao magnet privlače zmije u dvorište, bolje ih se odmah rešite!
Ovo su četiri vrste mirisa koji mogu privući zmije u vaše dvorište

VODA IZ ČESME, BUNARSKA ILI FLAŠIRANA? Evo šta su rekli naučnici!
Voda iz česme ili flaširana? To je pitanje koje često postavljamo kada biramo između ova dva izvora vode.

Misterija dugovečnosti: Evo zašto žene žive duže od muškaraca
Istraživanja i statistike jasno ukazuju na to da žene u proseku žive između šest i po do 7 godina duže od muškaraca
Komentari(0)