NA OVOM DORUČKU SU MNOGI ODRASLI Starinska proja "na šolje" kojoj niko ne može da odoli
Naši stari znaju kako se ona sprema, a sada će i domaćice zapisati recept.

Starinsku proju retko ko može da odbije naročito ako je tek izvađena iz rerne.
Naši stari znaju kako se ona sprema, a sada će i domaćice zapisati recept.
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Možda vas zanima:

RECEPT KOJI PROVERENO USPEVA: Napravite proju čiji će vas ukus oduševiti (VIDEO)
Proja po posebnoj recepturi

Caka iskusnih domaćica za najmekšu i najvazdušastiju proju koja se ne mrvi: U smesu samo dodajte 2 tajna sastojka
Ono što je najbitnije jeste da dobijete mekanu proju koja se neće mrviti i koja će duže ostati sveža
Toliko je mekana da ćete samo takvu spremati.
Potrebni sastojci za starinsku proju:
- 3 jaja
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šolja kisele vode
- 200 - 250 grama sira
- 5 kašika belog brašna
- 1 šolja jogurta
- 1 dl ulja
- so po potrebi
- 15 kašika kukuruznog brašna
Priprema:
U činiji pomešajte obe vrste brašna sa praškom za pecivo.
Nakon toga dodajte ulje, jogurt, jaja i kiselu vodu.
Izjednačite tako da dobijete homogenu smesu, a zatim ubacite sir.
So dodajte ako želite, a ako je sir dovoljno slan onda nema potrebe.
Smesu izlijte u tepsiju i pecite na 180 stepeni.

POSNE PALAČINKE: Recept za post na vodi
Posne palačinke se mogu filovati džemom, voćem ili posnim kremom po želji.

Ko proba posnu rusku salatu neće se pokajati: Jedan sastojak daje joj poseban šmek, svaki zalogaj je uživanje
Brzo se pravi, a ukus osvaja.

Sremuš salata – prolećni eliksir zdravlja koji čisti organizam
Sremuš, poznat i kao divlji beli luk, jedan je od najmoćnijih prolećnih darova prirode. Ova osvežavajuća salata ne samo da je ukusna, već i pomaže u detoksikaciji organizma.

Kako da krofne budu supermekane, ali ne i masne? 5 saveta zahvaljujući kojima ćete postati majstor za slatko pecivo
Ukoliko vam se dešava da vam krofne budu previše masne i "teške" ili da budu suve i zagore, verovatno pravite neku sitnu grešku koje niste ni svesni.

Recept za originalnu vojvođansku štrudlu s makom
Najmekša i najukusnija štrudla koja miriše na detinjstvo
Komentari(0)