BIĆE MEKANE KAO DUŠA Recept za palačinke koji će vas ostaviti bez teksta, odmah ga zapišite
Evo jednog recepta koji garantuje najmekše i nikad ukusnije palačinke
![palačinke](/data/images/2023-11-02/66531_palacinke-shutterstock-2120670125_f.jpg?timestamp=1705014000)
Palačinke su omiljena, brza poslastica svakome. Sem što mogu biti slatke, mogu biti i u slanoj varijanti pa ih je lepo spremiti i za doručak i za večeru.
Evo jednog recepta koji garantuje najmekše i nikad ukusnije palačinke.
Možda vas zanima:
![NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje](/data/images/2021-12-17/10274_przenice_f.png)
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Možda vas zanima:
![NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje](/data/images/2021-12-17/10274_przenice_f.png)
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Možda vas zanima:
![NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje](/data/images/2021-12-17/10274_przenice_f.png)
NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
![sataraš](/data/images/2022-06-19/30429_shutterstock-299850047_f.jpg)
ŠTA JE SATARAŠ, A ŠTA BEĆARAC? Odgovor na pitanje koje mnoge muči je jako jednostavan
Neki ga jedu kao predjelo, drugi kao zasebno jelo uz neko meso ili pirinač.
Sastojci:
- 3 šolje brašna
- 2,5 šolje kisele vode
- 1 kašika šećera
- malo soli
- 1/2 kašičice praška za pecivo
- 1 kesica vanilin šećera
- ulje
Priprema:
Pomešati brašno sa kiselom vodom, šećerom, vanilin šećerom, praškom za pecivo i na vrh noža soli, pa mutiti mikserom dok se ne dobije ređa kaša.
Dodati jednu kašiku ulja i još malo promešati.
U tiganj sipati nekoliko kapi ulja, pa kada se dobro zagreje, sipati oko pola kutlače tečne smese, taman toliko da pokrije dno tiganja.
Kada se jedna strana palačinke ispeče, prevrnuti je na drugu stranu. Pre pečenja svake palačinke dodati u tiganj nekoliko kapi ulja.
![mleveno meso](/data/images/2024-02-26/78571_shutterstock-148461935_f.jpg)
TRIK ZA MLEVENO MESO: Dodajte jedan sastojak u smesu i napravite najukusniji ručak
Mleveno meso postaje neodoljivo sočno uz ovaj sastojak
![mleko](/data/images/2024-07-17/94413_shutterstock-2463232251_f.jpg)
Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
![DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)](/data/images/2022-10-03/37812_shutterstock-1892680609_f.jpg)
DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)
Najsigurnije konzervisana zimnica bez kvarenja
![Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan](/data/images/2022-09-14/36611_shutterstock-1197917341_f.jpg)
Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan
Pustite da provri nepoklopljeno, povremeno mešajući
![vojnički pasulj](/data/images/2024-03-11/80177_vojnicki-pasulj_f.jpg)
Doktor otkrio četiri vrste namirnica koje smanjuju loš holesterol: Ovo je najprostija hrana koju jedu svi Srbi
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Komentari(0)