
TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
Ako želite mekane i tanke palačinke, morate da pazite na nekoliko stvari.
Ne postoji ništa bolje od mirisa sveže pečenih palačinki koji se širi kuhinjom. Bilo da ih volite sa čokoladnim namazom, džemom, orasima ili samo posute šećerom, savršene palačinke moraju biti tanke, meke i elastične. Ako ponekad ne ispadnu kako želite – previše su debele, pucaju ili su previše gumene – ne brinite! Donosimo vam jednostavan trik koji će svaki put ispasti savršeno!
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.
Spremite palačinke kao oblačiće
Umesto kisele vode, u smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak
Jako je bitno da ispratite sve savete.
Evo jednog recepta koji garantuje najmekše i nikad ukusnije palačinke
Nema boljeg od mekanih palačinki koje uz omiljeni namaz postaju desert iz snova
Donosimo vam recept za najbolju smesu za palačinke, podiže ovu čuvenu poslasticu na potpuno novi nivo.
Mnogo lepih jela smo naučili od Turaka, evo jednog svima omiljenog.
Iako mnogi ne vole sir u slatkoj kombinaciji, ova će vam biti omiljena.
Probajte drugu vrstu omiljene poslastice.