NEKA SVE ZAMIRIŠE NA MIRIS DETINJSTVA Napravite prženice uz jedan trik i biće nikad bolje
Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim...
Savršene prženice treba da budu mekane u sredini, a hrskave spolja. Često se služe da doručak, ali i večeru i odličan su način da se iskoristi stari hleb. Za samu pripremu potrebni su sastojci koje već imate kod kuće, a ovakav način spremanja ne razlikuje se mnogo od uobičajenog. Trik je u jednom sastojku koji će ih učiniti još lepšim! Pogledajte u nastavku brzi recept za doručak ili večeru, a odlično je što je toliko jednostavan da mogu spremiti i početnici.
Potrebno vam je:
Možda vas zanima:
NEĆETE IM ODOLETI Kiflice koje su zaludele Srbiju, uz jogurt su još ukusnije
U moru recepata za ove hrskave zalogaje izdvojili smo onaj sa jogurtom, jer kiflicama obezbeđuje produženu svežinu i mekoću.
NEMOJTE BACATI STARI HLEB Cela Srbija ih voli, idealni su za večeru, a ovaj recept će vam pomoći da ih napravite
Nema greške s ovim receptom.
Možda vas zanima:
NEĆETE IM ODOLETI Kiflice koje su zaludele Srbiju, uz jogurt su još ukusnije
U moru recepata za ove hrskave zalogaje izdvojili smo onaj sa jogurtom, jer kiflicama obezbeđuje produženu svežinu i mekoću.
NEMOJTE BACATI STARI HLEB Cela Srbija ih voli, idealni su za večeru, a ovaj recept će vam pomoći da ih napravite
Nema greške s ovim receptom.
Možda vas zanima:
NEĆETE IM ODOLETI Kiflice koje su zaludele Srbiju, uz jogurt su još ukusnije
U moru recepata za ove hrskave zalogaje izdvojili smo onaj sa jogurtom, jer kiflicama obezbeđuje produženu svežinu i mekoću.
NEMOJTE BACATI STARI HLEB Cela Srbija ih voli, idealni su za večeru, a ovaj recept će vam pomoći da ih napravite
Nema greške s ovim receptom.
Pola starog hleba (hleb koji stoji dva dana otprilike)
Tri jajeta
Malo putera
So po ukusu ili drugi začini
200 mililitara mleka
Priprema:
U jednom dubljem tanjiru viljuškom umutite jaja i dodajte postepeno mleko. Posolite ih i uzmite jednu krišku hleba. Hleb umočite sa obe strane podjednako. Sačekajte da se tiganj zagreje na ringli, pa dodajte malo putera. Pržite ih sa obe strane dok ne porumene. Odmah ih spuštajte na ubrus ili salvetu kako bi se iscedio višak masti sa istih. Zahvaljujući puteru biće mnogo ukusnije, a naravno i zdravije!
TRIK ZA MLEVENO MESO: Dodajte jedan sastojak u smesu i napravite najukusniji ručak
Mleveno meso postaje neodoljivo sočno uz ovaj sastojak
Da li je surutka zaista lekovita za jetru? Nije svaka podjednako zdrava, caka je u ovome
Surutka otklanja masti koje su prvi „korak“ ka propasti jetre, ali nije svaka jednako zdrava
DžEM OD KAJSIJA: Bez konzervansa, pasterizacije i šećera (VIDEO)
Najsigurnije konzervisana zimnica bez kvarenja
Ovo je najbolji recept za džem od šljiva: Jednostavno i brzo se sprema, a ukus je neverovatan
Pustite da provri nepoklopljeno, povremeno mešajući
Doktor otkrio četiri vrste namirnica koje smanjuju loš holesterol: Ovo je najprostija hrana koju jedu svi Srbi
Visok holesterol može izazvati brojne zdravstvene probleme visokog rizika, kao što su srčani i moždani udar
Komentari(0)