NEMA BOLJEG JELA TOKOM ZIME Napravite tradicionalan srpski obrok i ugrejte dušu i telo
Uz ovaj recept nema greške.

Podvarak je kao i prebranac idealan u kombinaciji sa mesom.
Sastojci:
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
- kiseli kupus
- glavica crnog luka
- biber u zrnu
- lovorov list
- aleva paprika
- meso po želji
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Možda vas zanima:

Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo

LETNJI PODVARAK OD SLATKOG KUPUSA: Najbolja ideja za ručak - jeftino i preukusno, JUŽNJAČKI PODVARAK
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Priprema:
Najpre ispržite meso po želji, šta volite, povadite ga u činiju i na tom ulju pržite podvarak. Iseckajte sitno crni luk, proprzite na ulju gde se pržilo meso, dodajte kupus (količina po želji) iseckan na tanke trakice i prorpžite oko pola sata. Stalno mešajte da se ne zalepi za dno.
Zatim dodati oko pola kašike aleve paprike, biber u zrnu, nekoliko lovorovih listova, posoliti po ukusu, preručiti u posudu koja može u rernu i peći oko 2 sata dok kupus ne omekša. Posudu prekriti folijom i za vreme pečenja ne mešati.

TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.

BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Gorušica vam nikada više neće predstavljati problem
Zaboravite sirće – pravo uživanje u turšiji!

Ovo makedonsko jelo je najviše voleo Karađorđe! Na glasu je od davnina, toliko je dobro da ga je nosio za pojasom
Za papulu se može upotrebiti bilo koja vrsta pasulja, a najbolji je beli.
Komentari(0)