Recept za PODVARAK: Uz pažljivo ispraćene korake, spremićete ga jednostavno
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo
Podvarak je jelo koje tokom zimske sezone posebno volimo
Uz ovaj recept nema greške.
Podvarak je kao i prebranac idealan u kombinaciji sa mesom.
Kuvanje sada po hladnijem vremenu mnogima ne predstavlja problem, jer čim dođe jesen uživanje u jelima na kašiku je prioritet.
I nutricionisti predlažu da jedemo mnogo povrća i malo mesa, a jedan upravo takav ukusni ručak vam predlažemo za danas
Od sada ćete ga praviti bez greške.
Da ova zima zamiriše najlepšim mirisima, spremite ovaj divan ručak sebi i svojima.
Poznato je da stranci vole srpsku kuhinju, ali da je ono što najčešće zameraju - to što je previše "jaka i kalorična", ali čini se da nemaju razumevanja i za kombinaciju ukusa koju mi ovde obožavamo. Po mišljenju svetskih kuvara, ovo su najgora jela koja se tradicionalno spremaju u Srbiji!
Poznati gastronomski sajt "Taste Atlas" koji se bavi istraživanjem najpopularnijih jela u svim zemljama sveta, kao i njihovim ocenjivanjem, dao je negativne ocene našim najpoznatijim specijalitetima.
Podvarak nije kuvani nego pečeni kupus, što znači kada se lepo ukrčka, još ako mu se doda na početku slaninica.