UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.

Većina ljudi obožavaju kukuruz, bilo kuvan, bilo pečen, a nije ni preterano kaloričan.Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.
Ako se odlučite za kuvanje u vodi, važno je dodati dva sastojka, mleko i maslac.
Možda vas zanima:

Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Dva tajna sastojka menjaju celu priču.

DOŠLA SEZONA LETNJEG KUKURUZA: Letnja poslastica sa skrivenim prednostima
Sezona slatkog kukuruza je došla i ova hrana se može pronaći na svakom šetalištu i plaži.
Možda vas zanima:

Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Dva tajna sastojka menjaju celu priču.

DOŠLA SEZONA LETNJEG KUKURUZA: Letnja poslastica sa skrivenim prednostima
Sezona slatkog kukuruza je došla i ova hrana se može pronaći na svakom šetalištu i plaži.
Možda vas zanima:

Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Dva tajna sastojka menjaju celu priču.

DOŠLA SEZONA LETNJEG KUKURUZA: Letnja poslastica sa skrivenim prednostima
Sezona slatkog kukuruza je došla i ova hrana se može pronaći na svakom šetalištu i plaži.
Evo jednog primera kako da spremite najukusniji kukurz jednostavno i brzo:
Sastojci:
- voda
- 6 klipova kukuruza
- šolja mleka
- 100 grama maslaca
- četvrt šolje šećera
Napunite vodom do pola šerpu u kojoj kuvate kukuruz, sipajte šoljicu mleka, maslac i šećer, pa dodajte kukuruz. Kad voda proključa, smanjite vatru i kuvajte 8 do 10 minuta.

Najbolja uskršnja torta ''Spartak'': Domaćice je godinama prave za veliki praznik - recept sa kojim nema greške
Jedna od najčešćih gosti na uskršnjoj trpezi je svakako slojevita torta ''Spartak''

Zaboravljeni sirup od borovih iglica: Prirodni lek koji su Srbi koristili protiv kašlja i “teške krvi”
Recept iz Zlatibora i Golije: zeleni napitak mladih devojaka i starinskog imuniteta

Ovaj uskršnji slatki hleb mora da se nađe na stolu u nedelju! Unosi duh praznika i nestaje u trenu
Ako ne pojedete sve, možete ga držati u kesama i zamrznutog i do tri meseca.

Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna.

Zaboravljeni recept sa Zlatibora: Kako se pravi droženac – zimsko jelo od brašna, čvaraka i proje
U selima zapadne Srbije nekada se svakodnevno pripremao droženac – jednostavno, ali zasitno jelo od mlevene suve proje, čvaraka i domaće masti. Danas se pravi samo u retkim domaćinstvima.
Komentari(0)