Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Dva tajna sastojka menjaju celu priču.

Odličan je diuretik, snižava holesterol, smanjuje gorušicu...
Ukoliko i vi volite kukuruz, on je odličan izbor za leto, a možete ga spremiti sami kod kuće na lak način, što sigurno znate. Međutim, postoji jedan trik kod kuvanja kukuruza!
To su mleko i maslac.
Možda vas zanima:

UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.

Možda vas zanima:

UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.

Možda vas zanima:

UZ OVA DVA SASTOJKA ĆE BITI PREUKUSAN Za samo 10 minuta skuvajte kukuruz na poseban način i bićete oduševljeni rezultatom
Ukoliko volite i vi da jedete kukuruz, možete ga lako pripremiti i kod kuće, samog ili kroz raznovrsne salate, ali važno je da znate kako će vam biti najukusniji, i da će biti kuvan za samo 10 minuta.

Sastojci
- 6 klipova kukuruza
- šolja mleka
- 100 grama maslaca
- četvrt šolje šećera
voda
Šerpu u kojoj kuvate kukuruz napunite vodom (do pola), dodajte mleko, maslac i šećer, pa kukuruz.
Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte 8 do 10 minuta. Izvadite kukuruz i uživajte!

TAJNA JE U OVA TRI SASTOJKA: 2 recepta za najsočniji POSNI PREBRANAC
Da bi ispao onako kako treba, dobar prebranac zahteva sledeće sastojke: puno masnoće, puno aleve paprike i puno crnog luka.

Od voćke na prozoru do zimnice na stolu-Kako se pravi najmirisnije slatko od dunja
U starim kućama, miris dunja bio je znak da jesen ulazi u svoj zlatni deo. Teško voće, čvrste kore i prepoznatljive arome, stajalo je na ormarima i prozorima, šireći miris po celoj kući. Kada bi stigao pravi trenutak, domaćice su od njih pravile jedno od najlepših zimskih zadovoljstava – slatko od dunja.

NAJUKUSNIJA POSNA SARMA SA KISELIM KUPUSOM PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Omiiljen ručak u vreme posta - olizaćete tanjire
Uveličajte vaš posan jelovnik ovim posnim sarmicama

Džem od drenjina – lek i poslastica iz narodne kuhinje
U selima širom Srbije, naročito u brdskim predelima, drenjine su nekada bile dragocen plod – i za zdravlje i za slast na trpezi. Poznate po svom kiselkasto-trpkom ukusu i lekovitim svojstvima, ove crvene bobice vekovima su se koristile u narodnoj medicini, a posebno su cenjene u vidu džema, koji je bio i hrana i prirodan lek.

NAJBOLJI RECEPT ZA SEOSKO POSNO MESO, OMILJENO JELO U TOKU POSTA: Ovako su znale da ga prave samo stare domaćice
Posno seosko meso će vas ostaviti bez teksta
Komentari(0)