Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU

19:00

Gastronomija 0

Dva tajna sastojka menjaju celu priču.

Sočni, a slani i BOLJI NEGO U KNEZ MIHAJLOVOJ: Kako kod kuće da napravite najbolji kukuruz i OBRADUJETE CELU PORODICU
Shutterstock

Odličan je diuretik, snižava holesterol, smanjuje gorušicu...

Ukoliko i vi volite kukuruz, on je odličan izbor za leto, a možete ga spremiti sami kod kuće na lak način, što sigurno znate. Međutim, postoji jedan trik kod kuvanja kukuruza!

To su mleko i maslac.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Sastojci

  • 6 klipova kukuruza
  • šolja mleka
  • 100 grama maslaca
  • četvrt šolje šećera
    voda

Šerpu u kojoj kuvate kukuruz napunite vodom (do pola), dodajte mleko, maslac i šećer, pa kukuruz.

Kad provri voda, smanjite vatru i kuvajte 8 do 10 minuta. Izvadite kukuruz i uživajte!

Komentari(0)

Loading