FENOMENALNA POSLASTICA KOJU ĆETE OBOŽAVATI Napravite manastirski kolač koji će se dopasti čitavoj porodici
Oduševićete se.

Manastirski kolač će vas oduševiti kako prelepim ukusom, tako i neodoljivim mirisom. Pravi se bez ulja i šećera, te nije pretnja savršenoj liniji. Postupak pripreme je jednostava, zato uživajte u fenomenalnoj poslastici bez osećaja krivice.
Potrebne namirnice:
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
- 4 kašike mlevenih oraha
- 4 kašike seckanih oraha
- 4 kašike marmelade po želji
- 1 prašak za pecivo
- 400 ml vode mlake
- 20 punih kašika brašna
- malo cimeta
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Možda vas zanima:

KOLAČ POSVEĆEN ŽENSKOM KARAKTERU U Vojvodini je specijalitet već 2 veka, a zbog njegovog sočnog ukusa ga svi obožavaju
Sigurno da vam je poznata ova srpska poslastica.

NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.
Premaz:
- 4 pune kašike pekmeza
- 4 kašike seckanih oraha
Način pripreme:
Sipati mlaku vodu u vanglicu, dodati prvo marmeladu i šećer i žicom izmutiti. Dodati brašno sa praškom za pecivo. Zatim dodati orahe mlevene i seckane, cimet. Sve dobro žicom izjednačiti, po savetu Bakine kuhinje. Testo je ređe. Sipati u pleh 35x28 obložen pek papirom.
Protresti pleh i peći na 200 stepeni 30-50 minuta da kolač bude lagan i lepo rumen.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina

Ovih 5 neobičnih vrsta Srpskog hleba morate probati bar 1 u životu: Svaki krije svoju priču, a zajednička im je ljubav prema tradiciji
Vreme je da probajte nešto novo i otkrijete čari ovih neobičnih vrsta testa, a ujedno i da se vratite tradiciji naše zemlje
Komentari(0)