NIŠTA BOLJE NEGO TRADICIONALNI KOLAČ POSLE RUČKA Recept za slatkiš koji cela Srbija voli - sprema se brzo i lako
Ne postoji ništa lepše od kolača s makom, a još je lepša vest što se ova poslastica sprema brzo i lako.

Sastojci:
- 2 jaja
- 100 g šećera
- 200 ml jogurta
- 50 ml ulja
- 1 prašak za pecivo
- 100 g brašna
- 100 g maka
- 100 g suvog grožđa
- 100 g crne čokolade za glazuru
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodati brašno sa praškom za pecivo, zatim jogurt, ulje, mak i suvo grožđe.
Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

Možda vas zanima:

ZA PRAVE SLADOKUSCE "Pijani Isidor" je pravi kolač za ljubitelje slatkiša
Nema greške ako volite slatko.

Sve dobro izmešati, sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni oko 30 minuta.
Nakon toga prelijte kolač istopljenom crnom čokoladom.
Prijatno!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

Srbi ga zovu "sirotinjski sos", majke deci pravile za doručak i ručak! Umače se hleb dok je vruće, polizaćete prste
Potrebno je samo nekoliko sastojaka koje gotovo svi već imaju kod kuće

Tajni sastojak starih Mađarica za najbolje punjene paprike: Od sada ćete ih spremati samo ovako, recept za desetku
Trik je u sastojcima koji se na našim prostorima gotovo uopšte ne koriste za pripremu ovog jela.

Tradicionalni Ivanjdanski kolač koji morate umesiti za veliki praznik: Starinski recept naših baka koji se pamti
Danas je Ivanjdan, praznik za koji se veruje da je toliko velik da tri puta zaustavlja sunce na nebu

Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.

Mekani kolač s višnjama koji miriše na detinjstvo: Svaki zalogaj je čisto uživanje kojem niko ne može odoleti
Gotov kolač ohladiti, pa ga posuti šećerom u prahu, pa ga nakon toga iseći na kocke.
Komentari(0)