TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Svaka zemlja ima svoj recept kako sprema ovo fantastično jelo, a svaka domaćica ili kuvar imaju svoje trikove koji pomažu da testo bude što ukusnije i lakše za pravljenje. Zato su iskusne domaćice otkrile kako to možete da poboljšate palačinke, pomoću sastojka koji je obavezan kao sos u raznim prazničnim i slavskim salatama.
U pitanju je majonez.
Sigurno nikada do sada niste dodavali majonez u testo za palačinke i deluje vam verovatno čudno. Ali, on ima dobar sastav sastojaka, koji pomažu da se palačinke lakše prže. U testo za palačinke dodajte maksimalno 2 kašike majoneza u zavisnosti koju količinu pravite, uvek može manje, ali nikada više od ove količine. On će učiniti da se palačinke ne lepe, a više ne morate da dodajte ulje ni u smesu ni da premazujete tiganj, a izuzetno su mekane.
Možda vas zanima:

RECEPT ZA NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Evo šta treba da dodate u testo da bi one bile lepše nego ikad
Umesto kisele vode, u smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
Možda vas zanima:

RECEPT ZA NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Evo šta treba da dodate u testo da bi one bile lepše nego ikad
Umesto kisele vode, u smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
Možda vas zanima:

RECEPT ZA NAJUKUSNIJE PALAČINKE: Evo šta treba da dodate u testo da bi one bile lepše nego ikad
Umesto kisele vode, u smesu za palačinke dodajte ovaj sastojak

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak
Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova
(Stvar ukusa)

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.

MAKEDONCI SAMO OVAKO PRAVE PRŽENICE: Hleb potapaju u OVO zato su MEKŠE od NAŠIH, recept kakav NISTE VIDELI
Makedonski recept za prženice napravite deci za doručak

Jedete li i vi krastavac i paradajz zajedno u salati? Evo šta može da se desi vašem organizmu
Ruska nutricionistica Alena Paretsku da objašnjava u čemu je tajna

Napravite savršeni sos za lovačke šnicle: Nema Srbina koji ovo jelo ne voli, a caka je u ovome!
Pečurke su bogat izvor vlakana, antioksidanasa i proteina
Komentari(0)