Slavska trpeza ne može da prođe bez njega: Recept za preukusan PREBRANAC koji će oduševiti sve goste
Isprobajte recept za prebranac koji će se svima provereno svideti
Isprobajte recept za prebranac koji će se svima provereno svideti
"Pijani" prebranac je jelo koje ćete iznova i iznova spremati svaki dan
Evo kako da napravite najslađi prebranac
Ako ga ovako spremite, biće to najukusniji prebranac koji ste ikada skuvali i više ga nikada nećete spremati drugačije.
Prebranac za vreme posta se obavezni pravi sa belim vinom jer je zbog njega najsočniji, a recept znaju samo stare žene
Recept koji je mati Evdokija iz Grčke prenela u Srbiju negde početkom 19. veka.
Obično se priprema od mesa, posebno od dimljenog mesa kao što su dimljena slanina, kobasica i šunka, i tipično je zimsko jelo. Ostali uobičajeni sastojci uključuju šargarepu i luk.
U danima posta jedan od naukusnijih obroka koji će vas prilično zasititi je pasulj prebranac.
Zdrav, ukusan, izdašan obrok!
Ukoliko posećujete Srbiju negde oko Božića ili Uskrsa, verovatno ćete imati priliku da probate neke od tradicionalnih srpskih specijaliteta, popularno jelo koje svakako morate potražiti i probati zove se prebranac.