EVO KAKO DA NAPRAVITE UKUSAN PREBRANAC, A DA SIGURNO USPE: I domaćicama POČETNICAMA ovo će biti lako!

Lepote Srbije

11:00

Gastronomija 0

Evo kako da napravite najslađi prebranac

pasulj
Shutterstock/Prebranac

Ovaj recept sve domaćice moraju imati.

Potrebno je:

500 gr pasulj tetovac

3 veće glavice crnog luka
2 glavice belog luka
lovorov lisr
biber u znu
mleven biber
so..biber

Priprema :

Pasulj oprati dobro, i skuvati u prvoj vodi i prosuti pa naliti drugu dodati vodu, sipati 2 kašike maslinovog ulja, lovorov list biber u zrnu pa staviti da se pasulj kuva.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Ostaviti malo vode.

U tiganj sipati 50 ml ulja i na rebarca iseći crni luk da se izdinsta i dodati seckan beli luk i mlevenu crvenu papriku, zatim so i biber i sve izmešati.

U djuveč sipati malo pasulja pa dodati luk, pasulj. Odozgo sipati malo ulja i paprike i preliti . Staviti u rernu na 220 C da se pasulj zapeče oko 30 minuta.

Prijatno!

 

 

kupus

Zapanjujuća moć KISELOG KUPUSA: ZDRAVIJI je od većine lekovitih biljaka - kažu da leči čak DEVET tegoba

Gastronomija

20:00

19 novembar, 2024

Lekovitost kiselog kupusa nadilazi lekovitost mnogih poznatih biljaka. Sto grama sirovog kiselog kupusa sadrži čak 20 mg vitamina C. Slede vitamin A, folna kiselina, magnezijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum i belančevine. Odličan je izvor vitamina B12, zbog toga se posebno preporučuje vegetarijancima i veganima. Crveni kupus je i do sedam puta lekovitiji od belog

Tagovi:

Komentari(0)

Loading