SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.
![testenina](/data/images/2023-09-27/63006_pasta-shutterstock-1869173284_f.jpg?timestamp=1719871200)
Kombinacija jednostavnosti i dobrog ukusa čini ovo jelo savršenim izborom za brzi obrok ili laganu večeru. Ovaj recept spaja sveže sastojke s jednostavnim začinima, stvarajući jelo koje će zadovoljiti vaše nepce.
400 g testenine po želji
350 g pasiranog paradajza ili soka
Možda vas zanima:
![Punjene paprike](/data/images/2024-06-30/92529_img-20231129-202848-copy-600x647_f.jpg)
IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
![posni prebranac](/data/images/2024-03-26/82158_shutterstock-286881893_f.jpg)
NAJBOLJI Prebranac kako su ga pravile naše bake!
Donosimo vam ukusan recept za posni prebranac, vratiće vas u detinjstvo i opet ćete osetiti miris bakine kuhinje. Dimljena paprika mu daje poseban šmek.
Možda vas zanima:
![Punjene paprike](/data/images/2024-06-30/92529_img-20231129-202848-copy-600x647_f.jpg)
IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
![posni prebranac](/data/images/2024-03-26/82158_shutterstock-286881893_f.jpg)
NAJBOLJI Prebranac kako su ga pravile naše bake!
Donosimo vam ukusan recept za posni prebranac, vratiće vas u detinjstvo i opet ćete osetiti miris bakine kuhinje. Dimljena paprika mu daje poseban šmek.
Možda vas zanima:
![Punjene paprike](/data/images/2024-06-30/92529_img-20231129-202848-copy-600x647_f.jpg)
IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
![posni prebranac](/data/images/2024-03-26/82158_shutterstock-286881893_f.jpg)
NAJBOLJI Prebranac kako su ga pravile naše bake!
Donosimo vam ukusan recept za posni prebranac, vratiće vas u detinjstvo i opet ćete osetiti miris bakine kuhinje. Dimljena paprika mu daje poseban šmek.
300 g tunjevine iz konzerve
4 kašike maslinovog ulja
1 kašika iseckanog peršuna
2 čena belog luka
1 kašičica ljute mlevene paprike
Čeri paradajz i listići bosiljka za ukras
Priprema:
Skuvajte testeninu. Na zagrejanom maslinovom ulju propržite peršun i sitno iseckani beli luk. Kad omekšaju, dodajte mlevenu papriku i paradajz i kuvajte 5-6 minuta. Začinite solju i biberom po ukusu. Ocedite tunjevinu i dodajte u smesu koja je u tiganju. Promešajte i dodajte oceđenu testeninu a zatim ponovo sve promešajte. Po vrhu dodajte svež ili blago propržen čeri paradajz i ukrasite listovima bosiljka.
Prijatno i uživajte!
![krompiruša](/data/images/2024-06-07/90095_shutterstock-1667917753_f.jpg)
POSNE PITE MOGU BITI VRHUNSKE: Probajte i osetite do sada nepoznat ukus (VIDEO)
Vrhunska pita na bakin način
![janija](/data/images/2024-07-03/92873_1516653-screenshot-20240701-115202-ls_f.jpg)
NAJUKUSNIJA JANIJA OD 3 SASTOJKA KOJU MORATE NAPRAVITI U DANIMA POSTA NA VODI: Ručak koji ćete smazati očas posla
Jela na vodi ne moraju da budu dosadna niti bezukusna, a ovaj fantastičan predlog je upravo dokaz za to
![lubenica](/data/images/2023-07-02/58263_1688207981-1598280477cacak-lubenica-majstorovic-fotorina3_f.jpg)
TRIK KOJI JE ZALUDEO INTERNET: Izvadite sve semenke iz lubenice za samo dva minuta (VIDEO)
Jednostavan trik koji vam može pomoći da brzo ukonite sve semenke iz luenice
![punjene paprike](/data/images/2023-12-01/69484_punjena-paprika-smanjena-1179902413_f.jpg)
KAFANSKE PUNJENE PAPRIKE OBARAJU KOLIKO SU DOBRE: Profesionalni kuvari stavljaju 1 sastojak - najbolji recept
Kafanske punjene paprike po najboljem receptu
![smokve](/data/images/2022-07-08/32119_figs-gbda3693c3-1280_f.jpg)
STIŽU SMOKVE A, evo šest razloga zašto treba da jedete ovaj izuzetni plod!
Smokve su izuzetno zdravo u ukusno voće.Karakteristične su za područje Bliskog istoka i Mediterana, gde su toliko cenjene da su Grci zakonom zabranili njihov izvoz.
Komentari(0)