IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.

Sastojci:
300 g pasulja
1 veća glavica crnog luka
Možda vas zanima:

POSNO A SLASNO Gulaš od šampinjona, prste da poližeš!
Za sve koji su se odlučili da poste u narednim danima, evo jednog ukusnog recepta za posni gulaš od pečuraka koji će vam sigurno prijati. Ovaj gulaš je bogat ukusom i lako se priprema, idealan je kao obrok ili prilog uz makarone.

SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.
Možda vas zanima:

POSNO A SLASNO Gulaš od šampinjona, prste da poližeš!
Za sve koji su se odlučili da poste u narednim danima, evo jednog ukusnog recepta za posni gulaš od pečuraka koji će vam sigurno prijati. Ovaj gulaš je bogat ukusom i lako se priprema, idealan je kao obrok ili prilog uz makarone.

SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.
Možda vas zanima:

POSNO A SLASNO Gulaš od šampinjona, prste da poližeš!
Za sve koji su se odlučili da poste u narednim danima, evo jednog ukusnog recepta za posni gulaš od pečuraka koji će vam sigurno prijati. Ovaj gulaš je bogat ukusom i lako se priprema, idealan je kao obrok ili prilog uz makarone.

SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.
2 čena belog luka
2 kašike ulja
2 kašičica mlevene slatke paprike
sveže paprike
Paradajz sos
Svež paradajz
Krompir
Priprema
Potopite pasulj u vodu i ostavite nekoliko sati (najbolje preko noći). Promenite vodu i pasulj kuvajte sve dok zrna ne omekšaju. Na ulju propržite sitno seckan crni luk, dodajte mlevenu papriku i oceđen pasulj. Paprike pripremite za punjenje, pa ih napunite pasuljem a poklopite delovima paradajza. Poređajte paprike u dublju šerpu (najbolje u zemljani lonac), podlijte vodom, isecite krompir sa strane, pa pustite da se sve lagano krčka. Kada budu gotovo kuvane, dodajte i paradajz sos, pa ih zapecite ih u rerni. Na kraju ih prelijte zagrejanim uljem, dodajte malo mlevene paprike i sitno naseckanog belog luka. Možete ih služiti i tople i hladne.
Prijatno!

RECEPT ZA PUNJENE ZAPEČENE PRŽENICE: Ideja za jeftin doručak koji će vas oduševiti (VIDEO)
Prženice pripremljene na poseban način

Ove 3 poslastice Jugosloveni su tamanili: Lako se spremaju, a ukus osvaja, nećete se pokajati ukoliko ih spremite
Ove tri poslastice s razlogom su i danas popularne.

RECEPT ZA PUNJENE PILEĆE ŠNICLE: Idealne su kao glavni obrok, a najbolje se slažu uz kremasti pire krompir i svežu salatu (VIDEO)
Pripremite sočne i neodoljive punjene pileće šnicle koje će vas osvojiti na prvi zalogaj!

TRADICIONALNA SPASOVDANSKA CICVARA: Recept koji se prenosi s kolena na koleno
Ovaj recept se ne zapisuje, nego pamti

Ove kiflice ostaju mekane čak 5 dana: Evo šta treba da stavite u testo kako bi ostale sočne dugo, dugo vremena
Gotove pospite šećerom u prahu
Komentari(0)