BRZI I UKUSNI Brusketi, ukućani će ih obožavati!
Svima nama često ostane suvog hleba koji može da se iskoristi za brzo a savršeno jelo, Brusketi od suvog hleba se spremaju za čas a rado če ih jesti cela porodica i preostali hleb ćete uvek iskoristiti na najbolji način.
Brusketi su ukusan i hrskav obrok koji se brzo sprema, a deca ih obožavaju.
stari hleb
nekoliko listova svežeg bosiljka
beli luk
so
biber
čeri paradajz
kozji sir
slanina
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Hleb isecite na kriške.Poređajte hleb na tepsiju obloženu papirom za pečenje..
Za fil operite i osušite mini-paradajz. Prepolovite ih ili isecite na četvrtine, u zavisnosti od veličine. Dva čena belog luka sitno iseckati. U činiji pomešajte mini-paradajz, iseckani kozji sir, seckani beli luk i iskidane listove bosiljka. Sve posolite, pobiberite i pomešajte sa maslacom. Promešajte, pa time premažite kriške hleba. po vrhu dodajte sitno seckanu slaninu. Ovako pripremljene kriške hleba pecite 10 minuta na oko 200 stepeni.
Prijatno!
Pročitajte još:
Penzioneri iz Beograda otkrili ubedljivo najbolji hleb: Za njim vlada opšta pomama, a ovako ga možete napraviti kod kuće
Saznajte šta je hleb od kiselog testa, kako se pravi i da li je ovo njegova najzdravija varijanta
Recept za sarmu iz 1952. posvađao Balkan: Zbog jednog sastojka domaćice su odlepile, dodajete li i vi ovo?
Starinska receptura za omiljeno balkansko jelo uspelo je da ''posvađa'' ljude sa naših prostora i to samo zbog jednog neobičnog sastojka
Recept za GURMANSKU PROJU sa pavlakom: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Malo drugačija proja od one koju uobičajeno spremamo
PRED VAMA JE RECEPT ZA NAKUKUSNIJU TORTU SA ORASIMA KOJI SE PRENOSI SA KOLENA NA KOLENO: Niko ne stane na samo 1 parčetu
Kod ove poslastice zaboravite na kalorije, već uživajte u izvanrednom ukusu
BRZO I ZDRAVO JELO Zapečeni karfiol - ručak koji ćete obožavati, gotov za pola sata
Nekada poželimo da pojedemo nešto lagano bez mnogo kalorija a da je ukusno i zdravo. Zapečeni karfiol je idealan izbor za ovakav obrok.
Komentari(0)