NAJUKUSNIJI DOMAĆI GULAŠ PO RECEPTU STARIH DOMAĆICA: Nema boljeg ručka koji će vas držati CEO DAN - ukus za desetku
Nema boljeg i jačeg ručka od vrhunskog svinjskog gulaša

Domaći gulaš sa svinjetinom bez jednog sastojka ne može da se zamisli. Evo kako ide pravi recept:
Sastojci:
500 grama svinjskog mesa seckanog na kockice;
1 šargarepa; 2 glavice crnog luka; paradajz sos;
1 kg krompira,
maslac,
mast,
mleko,
so i biber,
suvi začin,
uva začinksa paprika,
peršun.
Možda vas zanima:

U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim

NAJBOLJI Domaći pastirski RECEPT za gulaš kakav još niste probali, ODUŠEVIĆE VAS
Gulaš je jelo omiljeno u raznim kuhinjama i u mnogim domovima. Nastao je kao pastirska hrana u mađarskoj kuhinji ali se vremenom odomaćio prvo u Vojvodini a potom i u celoj Srbiji.
Priprema:
Na masti predinstati luk i šargarepu. Dodati meso pa krčkati oko sat vremena. Dodati paradajz sos i još malo da se krčka. Staviti začine i ostaviti da lagano vri. Obavezno se zasladite čokoladnom tortom po najstarijem receptu.
Spremiti pire krompir pa poslužiti uz gulaš.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)