NAJUKUSNIJI DOMAĆI GULAŠ PO RECEPTU STARIH DOMAĆICA: Nema boljeg ručka koji će vas držati CEO DAN - ukus za desetku
Nema boljeg i jačeg ručka od vrhunskog svinjskog gulaša
Domaći gulaš sa svinjetinom bez jednog sastojka ne može da se zamisli. Evo kako ide pravi recept:
Sastojci:
500 grama svinjskog mesa seckanog na kockice;
1 šargarepa; 2 glavice crnog luka; paradajz sos;
1 kg krompira,
maslac,
mast,
mleko,
so i biber,
suvi začin,
uva začinksa paprika,
peršun.
Priprema:
Na masti predinstati luk i šargarepu. Dodati meso pa krčkati oko sat vremena. Dodati paradajz sos i još malo da se krčka. Staviti začine i ostaviti da lagano vri. Obavezno se zasladite čokoladnom tortom po najstarijem receptu.
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
Nema boljeg ručka od gulaša, i to - mađarskog! Recept starih domaćica će vas raspametiti, ukus je čista desetka
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
Nema boljeg ručka od gulaša, i to - mađarskog! Recept starih domaćica će vas raspametiti, ukus je čista desetka
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
Nema boljeg ručka od gulaša, i to - mađarskog! Recept starih domaćica će vas raspametiti, ukus je čista desetka
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan
Spremiti pire krompir pa poslužiti uz gulaš.
SRPSKA BAKA OVAKO PRAVI POSNI JUTARNJI SPECIJALITET! Pita na "baštenski način" - sočna, mirisna i savršeno hrskava
Pogledajte kako se sprema ovo posno jelo!
Posni podvarak iz bakine kuhinje: Specijalitet sa pečenim krompirom i projom, majstorski recept za prave gurmane
Ukusan i izdašan ručak u kojem će cela porodica uživati.
Najmekše domaće kiflice sa džemom — bez kvasca, savršene za doručak ili večeru
Ako tražite brzi doručak/večeru ili prijatni desert za goste — isprobajte ovaj recept!
Posne krofne iz Banata – vazdušaste i bez kapi ulja! Trik koji domaćice znaju decenijama
Jednostavan trik sa alkoholom pravi čaroliju.
Pronašli smo recept za najlepše posne čvarke: Hrskavi su, slasni & podjednako ukusni kao i mrsni, a spremni za 15 minuta
U vreme Božićnog posta, mnogi traže načine da uživaju u omiljenim ukusima, ali u posnoj verziji.
Komentari(0)