Nema boljeg ručka od gulaša, i to - mađarskog! Recept starih domaćica će vas raspametiti, ukus je čista desetka
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan
Starinski recept za pravi mađarski gulaš – svaki zalogaj se prosto topi u ustima, a tajna je jedan poseban sastojak.
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan. Ovaj put isprobajte provereni, starinski recept.
Ako ste u dilemi šta da pripremite danas, predlažem da to bude mađarski gulaš – pravo, domaće uživanje u svakom zalogaju.
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
Sastojci:
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
Možda vas zanima:
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
U gulaš uvek dodajte ovu namirnicu: Meso se samo razdvaja, a ukus safta je za najveću ocenu
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
– 1 kg goveđeg mesa
– 4 glavice crnog luka
– 3 kašike slatke mlevene paprike
– pola kašike ljute mlevene paprike
– so
– biber
– 500 grama krompira
– pola litre paradajz sosa
– goveđi bujon
Priprema:
1. Četiri srednje glavice luka iseckajte i izdinstajte sa dve otopljene kašike masti, a kada luk omekša dodajte tri pune kašike slatke mlevene paprike i polovinu kašike ljute mlevene paprike (količinu ljute paprike prilagodite svom ukusu,)i dinstajte na laganijoj vatri nekoliko minuta dok paprika dobro ne pusti aromu. Ovaj korak je ključan jer je suština dobrog mađarkog gulaša u paprici koja se koristi u većoj količini. Takođe obratite pažnju da papriku przite na veoma niskoj temperaturi jer vrlo brzo može da zagori.
2. Nakon što se sjedinili papriku i luk dodajte goveđe meso i dobro sve promešajte, a zatim pržite meso par minuta. Nakon toga dodajte na kockice iseckan krompir, promešajte, dodajte so i biber po ukusu pola litra goveđe supe i pola litra paradajz sosa.
3. Jelo kuvajte oko 2h na srednjoj temperaturi uz povremeno dodavanje supe. Ali nemojte dodavati previše supe jer je ključno da višak tečnosti ispari i da gulaš postane gust sam od sebe i od krompira Pravi gulaš se nikada ne zgušnjava sa brašnom.
Prijatno i javite nam kako vam se dopao recept!
Ova najukusnija pita najbrže nestaje sa stola: Domaćice recept zapisuju u sveske zbog jednog sastojka
Nije potrebno mnogo truda, a rezultat je večera koja puni stomak i greje dušu
OVO ZNAJU SAMO ISKUSNI PEKARI Samo jedna čaša ovog preliva i pita će vam garant biti bolja nego iz bilo koje pekare
Nema boljeg preliva – pita uvek ispada bez greške sa njim.
Recept za savršenu carsku pitu: Mekana, izdašna i toliko dobra da se danima priča o njoj
Upravo takav recept vam i donosimo
TRIK ZA PRAVILNO DINSTANJE LUKA: Čak vam ni zaprška neće trebati!
Naučite kako se pravilno dinsta luk po receptu svetskih kuvara. Zaboravite neprijatan miris i potrebu za zaprškom, uz dodatak 2 sastojka!
Brzinske krofnice koje se tope u ustima: Niko im neće odoleti i svi će vam tražiti recept
Celokupno vreme pripreme neće vam oduzeti više od 25 minuta.
Komentari(0)