
Zaboravite na žilavo meso: Samo jedan sastojak učiniće da se meso iz gulaša topi u ustima, trik zlata vredan
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
Postoji jedan jednostavan trik koji će vaš tradicionalni recept podići na potpuno novi nivo.
Ovo je recept za ručak koji je pun ukusa, bogat teksturom i prilično zasitan
Tajni sastojak koji gulaš čini najboljim
Gulaš je jelo omiljeno u raznim kuhinjama i u mnogim domovima. Nastao je kao pastirska hrana u mađarskoj kuhinji ali se vremenom odomaćio prvo u Vojvodini a potom i u celoj Srbiji.
Gulaš se sprema u celoj Srbiji. Došao je u našu zemlju preko mađarske kuhinje.
Isecite meso na kockice, pa stavite u šerpu u koju ste prethodno stavili 80 g putera
Mađarska kuvarica otkrila da pravi najukusniji gulaš sa svinjetinom, a taj trik znaju samo profesionalci
Kafanski gulaš je jelo koje bez problema možete poslužiti gostima kao vrhunsko jelo
Nema boljeg i jačeg ručka od vrhunskog svinjskog gulaša
Kuvar Ivica Štruml je otkrio njegova trikove zbog kojih pravi najbolji ukus u regionu!
Ovaj divni ručak poznat i pod nazivom čorbadžijski gulaš ostaviće vas bez teksta
Ako ste se pitali kako se pravi najukusniji teleći gulaš - donosimo vam zanimljiv recept
Poseban šmek mu daje jedan sastojak.
U Lukovu kod Svrljiga se tradicionalno održava takmičenje u spremanju janije.
Ručak na kašiku: Napravite najukusniji gulaš.