RUČAK S KOJIM NIKADA NEMA GREŠKE Tokom hladnih dana nema ništa bolje od pravog srpskog specijaliteta, a uz ovaj recept nećete pogrešiti
Kuvanje sada po hladnijem vremenu mnogima ne predstavlja problem, jer čim dođe jesen uživanje u jelima na kašiku je prioritet.

Ideja za ručak nam uvek ponestane, pa je zato za mnoge žene dobro da isprobaju nešto drugačije i ukusnije.
Možda vas zanima:


Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.
Možda vas zanima:


Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.
Možda vas zanima:


Starinsko jelo koje ćete pojesti sa uživanjem: Uspeva svim domaćicama, a sprema se veoma jednostavno
Ispratite sve korake i napravićete najukusnije jelo.
Kuvanje sada po hladnijem vremenu mnogima ne predstavlja problem, jer čim dođe jesen uživanje u jelima na kašiku je prioritet.
Uz svaki specijalitet je dobro imati salatu, a znamo da je kafanska kupus salata jedna od najboljih, pa samim tim iskoriste glavice koje ste kupili za kiseljenje i svojim najmilijima je napravite prvom prilikom.
Kada je u pitanju hrana, za vas je tu kafanski podvarak profesionalnih kuvara na kojem će vam svi pozdavideti kada osete miris, a oni koji ga probaju neće poželeti drugačije da ga spremaju.
Recept nije težak, a ovo su sastojci za njega:
- začini: suva začinska paprika, biber, suvi začin, ulje, pola čaše vode
- 2 glavice kupusa (oko 1 kg)
- 150-200gr slaninice
- 2 glavice crnog luka
- oko 500 grama svinjskih šnicli
- 3-4 čena belog luka
Priprema ide ovako:
Na ulju prepržite meso da se uhvati lepa korica.
Izvadite meso i ostavite ga sa strane, pa na toj masnoći predinstajte crni luk, beli luk, i slaninicu.
Kasnije dodajte sitno seckan kupus i začine.
Sve izmešajte pa zatim posložite u vatrostalnu činiju i zapecite u rerni.
Ovakav podvarak je pun pogodak.

Starinski recept s kojim nema promašaja: Jedan sastojak uštipcima daće poseban šmek, nećete znati kad vam je dosta
Uštipci su uvek odličan izbor za doručak ili večeru.

Starinsko jelo sa krompirom koje su zaboravili mnogi: Jeftin obrok koji se lako sprema, a obožavaće ga baš svi
Za sve ljubitelje krompira ovo će biti pravi užitak.

I za vreme posta najveći gurmani mogu da uživaju: Sarma prste da poližete, ona s mesom vam više neće pasti na pamet
Posna trpeza može biti podjednako ukusna kao i mrsna.

OVAKO NASTAJU "BOMBONE OD SVINJE" Srpski čvarci po ukusu i kvalitetu jedinstveni u celom svetu!
Sa prvim hladnim danima srpski domaćini već razmišljaju kako da zagreju stomak.

KRALJICA SRPSKE TRPEZE Najbolji recept za lisnatu pogaču
Lisnata pogača je kraljica domaćih trpeza – mekana, slojevita i prepuna ukusa, topi se u ustima i mami mirisom iz rerne.
Komentari(0)