ZABORAVITE NA SVE DRUGE RECEPTE Ako još uvek niste napravili ajvar, odmah olovku u ruke, na ovaj način ćete ga spremiti za 20 minuta
Zimnica ne bi imala smisla bez ajvara, njega svi obožavaju. Evo najbržeg recepta za ajvar, brzo zapišite.
Domaćice, ako još uvek niste spremile svoju zimnicu nemojte očajavati, postoje brzo recepti koji će vam pomoći da spremite originalne salate za predstojeću zimu.
Zimnica ne bi imala smisla bez ajvara, njega svi obožavaju. Evo najbržeg recepta za ajvar, brzo zapišite.
Možda vas zanima:
RECEPT ZA AJVAR BEZ CRVENIH PAPRIKA? Da, dobro ste pročitali, a tek će vas oduševiti ukus
Ovo je originalni recept za „srpski ajvar“, navodno objavljen 1915. u ratnom kuvaru.
RECEPT ZA AJVAR SA OVIM SASTOJKOM JE NAJTRAŽENIJI U SRBIJI: Pikantna zimnica koja će vas zaludeti
Recept za ajvar sa senfom je najtraženiji u Srbiji, a ukus je toliko pikantan da ćete ga samo tako spremati za zimnicu
Možda vas zanima:
RECEPT ZA AJVAR BEZ CRVENIH PAPRIKA? Da, dobro ste pročitali, a tek će vas oduševiti ukus
Ovo je originalni recept za „srpski ajvar“, navodno objavljen 1915. u ratnom kuvaru.
RECEPT ZA AJVAR SA OVIM SASTOJKOM JE NAJTRAŽENIJI U SRBIJI: Pikantna zimnica koja će vas zaludeti
Recept za ajvar sa senfom je najtraženiji u Srbiji, a ukus je toliko pikantan da ćete ga samo tako spremati za zimnicu
Možda vas zanima:
RECEPT ZA AJVAR BEZ CRVENIH PAPRIKA? Da, dobro ste pročitali, a tek će vas oduševiti ukus
Ovo je originalni recept za „srpski ajvar“, navodno objavljen 1915. u ratnom kuvaru.
RECEPT ZA AJVAR SA OVIM SASTOJKOM JE NAJTRAŽENIJI U SRBIJI: Pikantna zimnica koja će vas zaludeti
Recept za ajvar sa senfom je najtraženiji u Srbiji, a ukus je toliko pikantan da ćete ga samo tako spremati za zimnicu
Sastojci:
- 7 kg živih paprika
- 400 grama ulja
- 5 kašika šećera
- 3 kašike soli
- 2 kašike esencije
- konzervans
Način pripreme:
Paprike ispeći, oljuštiti i iscediti uveče. Ostaviti ih da prenoće i ujutru samleti. Na šporet staviti ulje da provri. U šerpu gde je mlevena paprika dodati sve sastojke osim konzervansa, preliti vrelim uljem i poklopiti da odstoji dvadeset minuta.
Nakon toga staviti da se kuva još 20-30 minuta. Na kraju dodati konzervans. Sipati u vrele tegle vreo ajvar i vrelo vezivati.
Vreme pripreme: 20 minuta
STARA MAĐARICA OTKRILA KAKO PRAVI NAJUKUSNIJI GULAŠ: Bez 1 vrste mesa ga ne sprema - trik zna samo iskusna kuvarica
Mađarska kuvarica otkrila da pravi najukusniji gulaš sa svinjetinom, a taj trik znaju samo profesionalci
SVEČANA ĐURĐEVDANSKA SALATA: Sprema se očas posla, a ukusnija je od bilo koje
Otkrivamo vam kako se pravi đurđevdanska salata, kraljica slavske trpeze.
RAPSODIJA UKUSA Sočni jagnjeći but, prste da poližeš
Vreme posta je iza nas, bogata trpeza je u svakoj slavljeničkoj kući, a mi vam donosimo recept za fenomenalno spremljen jagnjeći but, u slučaju da vam ponestane pečenja.
NAJLEPŠA POSLASTICA SA LEŠNIKOM ZA USKRS: Grilijaš torta - kremasta, raskošna, recept kakav samo može da se poželi
Grilijaš torta je najlepša poslastica sa lešnikom za Uskrs
POSNA PITA SA SUVIM ŠLJIVAMA Brzo se sprema a još brže jede
Post privodimo kraju, ali nikad nije na odmet neki brz a ukusan posni recept, naročito ako je poslastica u pitanju.
Komentari(0)