NAPRAVITE DOMAĆU POSNU PAŠTETU Ovaj brz, zdrav i posan doručak oduševiće vaša čula
Pročitajte recept, nećete verovati od čega je.
![NAPRAVITE DOMAĆU POSNU PAŠTETU Ovaj brz, zdrav i posan doručak oduševiće vaša čula](/data/images/2023-04-10/51150_pasteta-shutterstock-2150062703_f.jpg?timestamp=1684274400)
Nezdrave, industrijske paštete su stvar prošlosti. Ukoliko pak volite ukus paštete, onda je napravite sami i to od suncokreta. Ovaj brz, zdrav i posan doručak oduševiće vaša čula.
Sastojci:
150 grama suncokretovih semenki
Možda vas zanima:
![Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane](/data/images/2023-03-22/49326_shutterstock-1707299878_f.jpg)
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
![kupus](/data/images/2024-11-21/106748_shutterstock-1780012733_f.jpg)
Ručak sa kupusom na posni način: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Kupus može da bude deo brojnih posnih recepata
Možda vas zanima:
![Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane](/data/images/2023-03-22/49326_shutterstock-1707299878_f.jpg)
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
![kupus](/data/images/2024-11-21/106748_shutterstock-1780012733_f.jpg)
Ručak sa kupusom na posni način: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Kupus može da bude deo brojnih posnih recepata
Možda vas zanima:
![Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane](/data/images/2023-03-22/49326_shutterstock-1707299878_f.jpg)
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
![kupus](/data/images/2024-11-21/106748_shutterstock-1780012733_f.jpg)
Ručak sa kupusom na posni način: Uživaćete u ukusu (VIDEO)
Kupus može da bude deo brojnih posnih recepata
100 grama susama
100 grama kikirikija
50 grama badema
3 čena belog luka ili 1 crveni luk
malo prokuvane vode
začini po želji (preporučujemo tucanu papriku)
Priprema:
Suncokretove semenke popržite par minuta u suvom tiganju. Suncokret i susam sameljite u blenderu, dodajte kikiriki, badem, beli luk ili crni luk, začine (so, biber) i malo prokuvane vode. Izmešajte sastojke, dok ne dobijete glatku smesu.
Ukrasite po želji, na primer, peršunovim listom. Namažite na komadiće integralnog hleba i uživajte!
Prijatno!
(Novosti)
![čaj](/data/images/2024-10-08/102509_caj-od-jabuke-shutterstock-504933145_f.jpg)
3 najbolja načina za spremanje kompota: Ovo su stare i isprobane kombinacije, napravljene po receptu naših baka
Izbegavajte korišćenje šećera pri pripremi kompota kako bi bili što zdraviji, a ako vam šećer iz voća nije dovoljan i baš želite da ga dodatno zasladite, stavite med
![čupavci](/data/images/2024-12-24/109714_shutterstock-2097577366-1_f.jpg)
Starinski čupavci: Ovaj kolač mora da bude mekan, ukusan i bogato umočen u čokoladu i kokos
Mislimo da ne postoji osoba koja ne voli ovaj desert
![rakija](/data/images/2025-02-12/113811_shutterstock-1282722316_f.jpg)
Zaboravljena pića Srbije – Drevni nektari, lekoviti napici i tradicionalni ukusi koji nestaju
Pića koja su nekada bila deo svakodnevice, a danas su retkost
![gibanica](/data/images/2024-08-26/98583_shutterstock-2294614527_f.jpg)
Prava DOMAĆA GIBANICA sprema se samo na OVAJ način, a gotova za 5 minuta - Posebnu HRSKAVOST daje joj 1 sastojak, sirnica kao iz PEKARE
Recept za pravu srpsku gibanicu morate zapisati!
![Čupava Kata](/data/images/2023-02-24/47291_190695-cupava-kata-ls_f.jpg)
Čupava Kata - omiljeni recept iz stare Juge: Potrebna su 4 sastojka i 10 minuta
Pravi se jednostavno, a ukus je fantastičan
Komentari(0)