STARINSKI KOLAČ BEZ JAJA: Dvoslojno medeno srce najlepši je posni desert koji ste ikad probali
Starinski posni kolač koji se sprema veoma brzo i veoma lako

Ako ste započeli Vaskršnji post, možete sebi pripremiti ovaj divni posni kolač:
Potrebno je:
250ml. mineralne vode Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite. Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki. Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite.
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:
TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Možda vas zanima:

TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki.

MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite.
Možda vas zanima:

TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki.

MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite.
Možda vas zanima:

TESTO ZA POSNE PALAČINKE: Ukusnije je i mekše od onog za mrsne, a sprema se daleko lakše i jednostavnije
Ovo je jedan od najlakših recepata za pripremu posnih palačinki.

MEDENO SRCE KOLAČ, MERA NA ŠOLJE Posna starinska poslastica za "sladak zub"
Medeno srce je jedan od starijih, izdašnih, sočnih i mekanih kolača. Ako volite kombinaciju cimeta i pekmeza odmah navalite.
Fil:
200gr. džema bilo koje vrste
Priprema:
U činiju stavite ulje, mineralnu vodu, šećer i džem. Sve umutite, a onda prosejte brašno i dodajte sodu bikarbonu i kakao. Dodajte i cimet i sve izmešajte žicom.
Uključite rernu na 180 stepeni Celzijusa pa izlijte pola sadržaja u tepsiju. Pecite u rerni oko 10 minuta da biskvit uhvati koru. Izvadite iz rerne pa stavite preko oko 200 grama džema po želji, pa preko njega izlijte ostatak smese za biskvit. Pecite u rerni dok se sve lepo ispeče.
Kad izvadite kolač iz rerne prelijte ga sa rastopljenom čokoladom.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
Komentari(0)