STARINSKI KOLAČ BEZ JAJA: Dvoslojno medeno srce najlepši je posni desert koji ste ikad probali
Starinski posni kolač koji se sprema veoma brzo i veoma lako

Ako ste započeli Vaskršnji post, možete sebi pripremiti ovaj divni posni kolač:
Potrebno je:
250ml. mineralne vode U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna. Jednostavna i brza priprema
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:
Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Možda vas zanima:

Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna.

Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
Možda vas zanima:

Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna.

Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
Možda vas zanima:

Zapečene kiselišarke: Zaboravljeni posni zalogaji od kiselog kupusa i brašna iz srca Šumadije
U vremenima kada se nije imalo, domaćice su znale da od kiselog kupusa i šake brašna naprave toplu, posnu hranu. Kiselišarke su jelo koje se jelo s nogu, uz turšiju i toplu proju – i danas ga gotovo niko ne zna.

Posna paradajz čorba: Pravo okrepljenje za hladne dane
Jednostavna i brza priprema
Fil:
200gr. džema bilo koje vrste
Glazura 100gr. čokolade i 4 kašike ulja
Priprema:
U činiju stavite ulje, mineralnu vodu, šećer i džem. Sve umutite, a onda prosejte brašno i dodajte sodu bikarbonu i kakao. Dodajte i cimet i sve izmešajte žicom.
Uključite rernu na 180 stepeni Celzijusa pa izlijte pola sadržaja u tepsiju. Pecite u rerni oko 10 minuta da biskvit uhvati koru. Izvadite iz rerne pa stavite preko oko 200 grama džema po želji, pa preko njega izlijte ostatak smese za biskvit. Pecite u rerni dok se sve lepo ispeče.
Kad izvadite kolač iz rerne prelijte ga sa rastopljenom čokoladom.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:

Nikad niste probali ovakvu prelivenu pitu: Bakin recept osvaja na prvi zalogaj, sa tanjira nestaje sve za tili čas
Majstorski recept kojem neće odoleti nijedna domaćica.

Najukusnije punjene paprike na starinski način: Domaćice, ovaj recept morate da zapišete - bolji ne postoji
Ovo tradicionalno jelo se najčešće pravi od osnovnih sastojaka

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Komentari(0)