DORUČAK KOJI JE VOLELA CELA JUGOSLAVIJA Jeftino, brzo i lako napravite obrok za celu porodicu
Pročitajte recept u nastavku i napravite najlepšu posnu proju.

Bliži nam se Vaskršnji post, a to znači da će na stolu iz dana u dan biti dosta posne hrane.
Pročitajte recept u nastavku i napravite najlepšu posnu proju.
Možda vas zanima:

BIĆE BOLJA OD ONE U KAFANI Uz ovaj recept napravite najbolju šopsku salatu koja postoji
Idealna za tople dane.

LAKO, BRZO, A PREUKUSNO Recept za bakino slano pecivo osvaja Srbiju, probajte i vi
Preukusno i lako za pripremu.
Možda vas zanima:

BIĆE BOLJA OD ONE U KAFANI Uz ovaj recept napravite najbolju šopsku salatu koja postoji
Idealna za tople dane.

LAKO, BRZO, A PREUKUSNO Recept za bakino slano pecivo osvaja Srbiju, probajte i vi
Preukusno i lako za pripremu.
Možda vas zanima:

BIĆE BOLJA OD ONE U KAFANI Uz ovaj recept napravite najbolju šopsku salatu koja postoji
Idealna za tople dane.

LAKO, BRZO, A PREUKUSNO Recept za bakino slano pecivo osvaja Srbiju, probajte i vi
Preukusno i lako za pripremu.
Brza i jednostavna priprema omiljenog doručka za vreme posta. Ovako su je pravile i domaćice u staroj Jugoslaviji.
Sastojci:
- 200 g belog brašna
- 200 g kukuruznog brašna
- 2 struka praziluka
- pola čaše ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 2 čaše kisele vode
- so
Priprema:
Beli deo praziluka sitno iseckajte i propržite na malo ulja, a zeleni iseckajte ali ostavite sa strane. Pomešajte obe vrste brašna, prašak za pecivo, ulje i kiselu vodu, i posolite. U tu smesu dodajte prženi praziluk pa promešajte.
Sipajte smesu u tepsiju i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. Izvadite proju iz rerne pa je pospite zelenim delom praziluka i vratite da se peče još 10 minuta.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
Komentari(0)