NOVOGODIŠNJI KEKSIĆI SA CIMETOM Ispunite dom prazničnom atmosferom m potrebna su vam samo četiri sastojka
Prave se jednostavno, pa vam neće oduzeti mnogo vremena

Keksići sa cimetom su tradicionalni deo praznične atmosfere. Možete da ih kupite u različitim oblicima, ali ukoliko imate malo vremena ispunite dom prazničnim duhom, uključite rernu i pripremite sastojke.
Sastojci:
4 belanca
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Možda vas zanima:

SAČUVAJTE KOLAČIĆIMA SVEŽINU: Jednostavnim koracima učinićete da vaše omiljene poslastice ne otvrdnu i ne osuše se
Ukoliko želite da sitni slavski kolači zadrže svežinu i par dana nakon slavalja, isprobajte ovaj trik

RECEPT ZA STARINSKE MEDENJAKE: Najlepši biskvit koji se savršeno slaže uz čaj ili kompot
Ovi mekani i slatki medenjaci savršen su desert ili užina tokom zimskih dana
Postupak:
Prvo umutite belanca. Potom dodajte šećer i dobro izmutite sve. Nakon što ste umutili šećer dodajte mleveni badem i cimet. Sve dobro izmešajte.
Ostavite testo da odstoji oko sat vremena i biće spremno za razvlačenje.
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO:

TAJNA JELA KOЈE LEČI GROFICA: Recept za Pposni pasulj koji su monasi Fruške Gore kuvali u kazanima i zašto je najbolji za zimu
Pasulj prebranac je kulinarski klasik, ali malo ko zna za njegovu pravu, posnu, manastirsku verziju. Otkrivamo zašto se ovaj specijalitet sa Fruške Gore naziva "pasulj grofica", kako su ga monasi usavršili do savršenstva i zašto je, zbog visokog sadržaja proteina i vlakana, on najbolji prirodni lek za varenje tokom zime.

BAKIN KOLAČ JE POSLASTICA NA KOJOJ SU ODRASTALE MNOGE GENERACIJE NA NAŠIM PROSTORIMA: Evo kako se sprema ovaj zaboravljeni dezert
Bakin kolač je dugi niz godina bio jedna od omiljenih poslastica na našim prostorima.

DA LI JE KASNO?: Evo za koliko dana možete ukiseliti kupus
Kiselom kupusu treba otprilike oko četiri nedelje da bi se ukiselio i bio spreman za konzumiranje.

Starinski recept za padobrance koji se tope u ustima: Spoj hrskave puslice & čokoladnog fila vraća u detinjstvo
Sitni kolači koje je jednostavno napraviti.

Evo kako napraviti turšiju bez sirćeta i šećera: Gorušica vam nikada više neće predstavljati problem
Zaboravite sirće – pravo uživanje u turšiji!
Komentari(0)