Ovaj manastirski kolač je idealan za nenajavljene goste! Pravi se na vodi bez šećera, i to za čas
U nastavku pročitajte kako se sprema ova poslastica na vodi i bez šećera.

Ovaj manastirski kolač je idealan kada vam dođu iznenadni gosti. Sprema se brzo i lako, a toliko je ukusan da će počistiti i najsitnije mrvice sa stola.
U nastavku pročitajte kako se sprema ova poslastica na vodi i bez šećera.
Sastojci:
3 jaja
180 gr griza
1/2 praška za pecivo
2 jabuke
malo cimeta
3 jaja
100 gr šećera
50 ht suvog grožđe
200 ml jogurta
100 ml ulja
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom, dodati griz sa praškom za pecivo ubaciti jabuke sa cimetom.
Dodati suvo groždje, jogurt i ulje. Sve izmešati i sipati u pleh obložen pek papirom. Peći na 200 stepeni C 45-50 minuta.
Kolač je nestao za tren oka sa stola i dobio sve pohvala od mojih gostiju.

Da li znate koja je slanina bolja za organizam?
Koju slaninu vi najviše volite da jedete?

OSLIĆ U ORLI SOSU: Ukusan čak i kad je hladan
Oslić pripada jednoj od najukusnijih riba, a retko ko zna da filetima ove ribe pivo daje poseban ukus.

Otkrivena tajna pekara: Recept za ovaj preliv traži svaka domaćica, spremite pitu kojoj niko neće odoleti
Pekari koriste jedan vrlo jednostavan preliv.

JELO KOJE MIRIŠE NA DETINJSTVO: Jedini pravi starinski recept za FLEKICE sa kupusom!
Mnogi kažu da je ovo hrana koja ih podseća na detinjstvo...

Teleća čorba kao iz restorana, prava kafanska: Greje dušu, krepi telo - puna vitamina i minerala
Ručak "na kašiku" svima je omiljeni, a ovaj recept je za čorbu kojoj niko ne može odoleti
Komentari(0)