Zbog ovog recepta stomak će vam biti ravan kao daska: Potrebne su vam samo tri namirnice iz špajza
Želite da vam stomak bude manji, struk tanji, a telo očišćeno od naslaga masti? Onda je ovaj recept pravo rešenje za vas.

Ovaj recept jede se tri dana, obavezno zaredom, a idealno je da ga pojedete umesto večere. Ova vitaminska bomba učiniće pravo čudo za vaš stomak, i spolja i iznutra. Caka je u tome što će očistiti masnoće, naslage i sve ostatke iz vaših creva, pa će nadutost nestati, a vi ćete već za tri dana izgledati mnogo mršavije.
Naravno, važno je da se u toku dana ne prejedate i da bar ta tri dana ne jedete industrijske slatkiše i da pijete minimum dve litre vode dnevno.
Potrebno je:
glavica kupusa, 2 cvekle, 2 šargarepe, limunov sok, 5 kašika maslinovog ulja
Priprema:
Izrendajte kupus, cveklu i šargarepu. Dodajte malo začina po vašoj želji, peršun ili celer, pa izmešajte povrće, ocedite tečnost, pa prelijte salatu sokom od jednog limuna. Na kraju dodajte maslinovo ulje i vaš vitaminski obrok je gotov.
Veoma je važno da u salatu nikako ne dodajete so. Jedite svako veče bar tri sata pre spavanja, minimum tri dana i već tada ćete primetiti sjajne rezultate.Ova salata preporodiće vaše telo zbog sastojaka koji obiluju vitaminima, mineralima, vlaknima i pektinom, koji će vas zasititi, dati energiju, poboljšati varenje i regulisati probleme sa crevima.
Ako vam se dopadne, slobodno možete da nastavite da konzumirate ovu salatu i narednih dana, ali posle sedam dana napravite pauzu.
(NajŽena/Jelena Vukelić)

Najukusnija starinska poslastica: Kolač sa šljivama i tajnim sastojkom - recept vraća u detinjstvo
Kolač sa šljivama i cimetom je najukusnija poslastica

Lekovito bilje u siru, mudrost u ukusu: Zanat sa obronaka Srbije
U srpskim krajevima, gde se pašnjaci spajaju s planinskim vetrovima i šumama punim lekovitog bilja, nastaju sirevi koji u sebi nose više od ukusa — oni nose duh predela. Dodavanje aromatičnog i lekovitog bilja u sir nije nova praksa, već povratak starim znanjima, gde se miris i zdravlje susreću u svakom zalogaju.

Da li biste danas jeli ovu hranu od koje nam je nekada išla "voda na usta"? Nema ko je nije voleo u Jugoslaviji
Možda vam ova hrana sada nije privlačna, ali nema ko je nije jeo u "zlatno doba" Jugoslavije

Ovo jelo je proglašeno za najbolje iz Srbije: Majstor otkrio tajnu recepta koja ne postoji na internetu
Čuvene mantije deo su specifične kuhinje i iako se prave i u drugim područjima nigde nemaju takav ukus kao u Novom Pazaru

Kuvani paradajz s belim lukom i peršunom: Letnje jelo koje su spremale naše bake
Lagan, osvežavajuć i neodoljivo mirisan, kuvani paradajz s belim lukom i peršunom nekada je bio nezaobilazno jelo u letnjim danima širom Srbije. Danas se retko priprema, ali svaki zalogaj vraća u vreme kada se znalo šta je dobar ručak po vrelom danu.
Komentari(0)