HOLANĐANI OKUPIRALI SRPSKU PLANINU Dvadeset vozila sa radoznalim kamperima stiglo na Zlatibor!

J. K.

18:12

Turizam 0

Jedna od najposećenijih lokacija u Srbiji, planina Zlatibor, ponovo je ugostila grupu holandskih kampera.

HOLANĐANI OKUPIRALI SRPSKU PLANINU Dvadeset vozila sa radoznalim kamperima stiglo na Zlatibor!
Shutterstock

 

To je samo još jedan pokazatelj da su zlatiborski proplanci nezaobilazna stanica zapadno-evropskih kamping grupa na njihovom proputovanju kroz zemlje Balkana.

„Ovo su prve organizovane grupe kampera ove sezone. Članovi jedne od najvećih kamping asocijacija u holandiji "ASCI" na Zlatibor su stigli sa 20 vozila i u kampu na Tić polju“, kažu lokalnoj Turističkoj organizaciji.

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Možda vas zanima:

Iako je pandemija korona visrusa svojevremeno onemogućila dolazak organizovaih grupa, čim su se za to stekli povoljni uslovi, saradnja sa kamping ascojicaijama je nastavljena.

Da uslovi za boravak u zlatiborskom kampu ispunjavaju visoke standarde evropskih kampera najbolje potvrđuje podatak, da u organizaciji velikih evropskih kamping asocijacija, već sedmu godinu za redom, ovde odmaraju Holanđani, Nemci, Englezi, Česi, Slovenci. Dobra saradnja biće nastavljena i u narednom periodu“, kažu u TO Zlatibor.

Osim organizovanih grupa kamp parcele obilaze i individualni kamperi i to iz mnogih evropskih zemalja. Pored toga što uživaju odmarajući se u kampu, oni obilaze najpoznatije atrakcije i upoznaju se sa prirodnim lepotama, kulturom i tradicijom zlatiborskog kraja.

 

vrnjačka banja

Kafa 150, a ručak za dvoje 1500 dinara: Cene u ovoj popularnoj srpskoj banji oduševile goste koji kažu - definitivno se ovde vraćamo ponovo

Turizam

12:00

20 februar, 2024

Osim već standardno popularnh planina poput Kopaonika i Zlatibora, tokom minulih prazničnih dana veoma posećena bila je i Vrnačka Banja, kroz koju je prošlo na hiljade posetilaca. Uredjeno šetalište i mnoštvo sadržaja primamili su goste iz svih delova Srbije, ali ono što je na većinu njih ostavilo pozitivan utisak jesu pristupačne cene.

Komentari(0)

Loading