SPREMLJENA ZA 15 MINUTA Posna testenina sa tunjevinom i paradajzom!
Jela sa testeninom su pravo rešenje radnim danima kada nemate vremena za kuvanje, a kako je post u toku, donosimo vam recept za posnu testeninu sa tunjevinom.

Kombinacija jednostavnosti i dobrog ukusa čini ovo jelo savršenim izborom za brzi obrok ili laganu večeru. Ovaj recept spaja sveže sastojke s jednostavnim začinima, stvarajući jelo koje će zadovoljiti vaše nepce.
400 g testenine po želji
350 g pasiranog paradajza ili soka
Možda vas zanima:

POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je starinski kolać čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva. Svima omiljena, od najmlađih do najstarijih ukućana.

IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
Možda vas zanima:

POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je starinski kolać čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva. Svima omiljena, od najmlađih do najstarijih ukućana.

IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
Možda vas zanima:

POSNA Štrudla sa makom, mekana kao duša i ukusna kao med
Štrudla makovnjača je starinski kolać čiji ukus svi dobro pamtimo još od detinjstva. Svima omiljena, od najmlađih do najstarijih ukućana.

IDEALAN RECEPT ZA PREDSTOJEĆE DANE Posne punjene paprike fenomenalanog ukusa!
Sutra počinje vreme posta, zato danas donosimo odličan posni recept, koji će rado jesti svi ukućani.
300 g tunjevine iz konzerve
4 kašike maslinovog ulja
1 kašika iseckanog peršuna
2 čena belog luka
1 kašičica ljute mlevene paprike
Čeri paradajz i listići bosiljka za ukras
Priprema:
Skuvajte testeninu. Na zagrejanom maslinovom ulju propržite peršun i sitno iseckani beli luk. Kad omekšaju, dodajte mlevenu papriku i paradajz i kuvajte 5-6 minuta. Začinite solju i biberom po ukusu. Ocedite tunjevinu i dodajte u smesu koja je u tiganju. Promešajte i dodajte oceđenu testeninu a zatim ponovo sve promešajte. Po vrhu dodajte svež ili blago propržen čeri paradajz i ukrasite listovima bosiljka.
Prijatno i uživajte!

Nikad niste probali ovakvu prelivenu pitu: Bakin recept osvaja na prvi zalogaj, sa tanjira nestaje sve za tili čas
Majstorski recept kojem neće odoleti nijedna domaćica.

Najukusnije punjene paprike na starinski način: Domaćice, ovaj recept morate da zapišete - bolji ne postoji
Ovo tradicionalno jelo se najčešće pravi od osnovnih sastojaka

5 proverenih i ukusnih recepata za džemove koji se najčešće prave u maju: Sa rumom i višnjama vole odrasli, a od jagoda je omiljeni deci
Maj je idealno vreme za pripremu domaćih džemova jer počinje sezona sočnog, zrelog voća, posebno jagoda

TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE: Dodajte jednu stvar u testo i one će biti mekane i neće se lepiti za tiganj
Palačinke su omiljeni doručak i u slatkoj i u slanoj varijanti i ne postoji osoba koja ih nije pravila ili bar pokušala.

Najsočnija punjena pita koja se topi pod nepcima: Stare domaćice znaju šta valja, ukusan obrok spreman za 20 minuta
Donosimo vam najbolji recept za punjenu pitu koja se sprema očas posla.
Komentari(0)