DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo

20:00

Gastronomija 0

Poslužite je uz pire krompir ili uz skuvan pirinač i salatu po želji

DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo
Shutterstock

Sastojci:

  • 1/2 kg juneće džigerice
  • 3 glavice crnog luka
  • 3 jajeta
  • 1 dl mleka
  • So, biber
  • peršun

Priprema:

1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast. Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta. Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.
2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice. Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading