BOLJI RUČAK OD MUĆKALICE VLAŠKIH ROMA NEĆETE NAĆI: Pripremite ovako mleveno meso i 3 DANA ĆETE BITI SITI
Neobičan recept za mućkalicu sa svinjskim mlevenim mesom, pečurkama i paradajzom.

Zanimljiv i neobičan način za pripremu mlevenog mesa, koji obavezno morate da probate.
Potrebno je:
3 glavice crnog luka
400gr. šampinjona
4-5 paprike
3 paradajza
500ml. junećeg bujona
800gr. svinjskog mesa
začini: so, biber, suvi začin, ljuta začinska paprika, list lovora.
1 kašika brašna
350 grama slanine
Sir
Priprema:
Predinstajte crni luk i šampinjone. Dodajte paradajz i papriku, a potom i meso i dinstajte sve dok ne omekša. Dodajte slaninu i kašiku brašna. Zatim prebacite u vatrostalne činije, pospite sirom i zapecite u rerni.
Možda vas zanima:

MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Možda vas zanima:

MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Možda vas zanima:

MUĆKALICA VLAŠKIH ROMA: Ručak koji je tako dobar da ćete ga praviti svaka 3 dana
Malo neobičan, ali preukusan obrok kojem niko neće moći da odoli
VOJVOĐANSKA MUĆKALICA Evo kako brzo spremiti ovo tradicionalno jelo
Pravljenje ovog tradicionalnog jela ne zahteva puno vremena, a krajnji rezultat je izuzetno ukusan
Prijatno!

STAROPLANINSKI DRAGULJ: Sir jači od kozjeg, napravljen od ENDEMIČNIH biljaka, a služi kao lek za celu porodicu
Zaboravite industrijske sireve! Na obroncima Stare planine nastaje specijalitet koji svoju lekovitu moć crpi iz prirode. Otkrivamo tajnu Staroplaninskog ovčijeg sira – zašto se smatra našim najzdravijim sirom i kako ga pastiri vekovima koriste za jačanje imuniteta.

Ovi čupavci nema šanse da budu suvi! Savremeniji recept nigde nećete naći, trik je u jednoj stvari
Trik je u tome što je biskvit mekan kao pamuk i ima iznenađenje iznutra koje ga čini savršenim!

TAJNA SRPSKOG DORUČKA KOJI DIŽE IZ MRTVIH: "Kačamak" je eliksir dugovečnosti, ali ovaj detalj ga čini nemogućim za pripremu kod kuće
Zlatno jelo koje su naši preci jeli vekovima: Otkrivamo zašto moderni kačamak nema isti ukus i kako ga spremiti na autentičan način.

CENA OVOG JELA U DREVNOJ SRBIJI BILA JE KAO DANAŠNJA ZLATNA POLUGA! Retka srpska poslastica "Manastirka" pravila se samo za BOŽIĆ i SKRIVA VELIKU TAJNU
Tajna starog kolača za koji se nekada moralo štedeti godinu dana: Recept preživeo vekove, a njegova vrednost nije u novcu, već u tri najluksuznija sastojka onog doba.

Domaće princes krofne kao iz poslastičarnice: Tradicionalni recept koji uvek uspeva
Princes krofne su pravi klasik među poslasticama koje mame osmehe i kod dece i kod odraslih, njihova lagana, hrskava korica i bogati, kremasti fil od vanile čine ih savršenim izborom za svaku svečanu priliku, ali i za one dane kada jednostavno želite da se počastite
Komentari(0)