NAJUKUSNIJI DORUČAK OD SAMO NEKOLIKO SASTOJAKA Napravite jelo koje Srbija obožava, brzo je gotovo, a svi će se oduševiti
Osvojiće vas na prvi zalogaj.
Napravite uštipke za koje su vam potrebna samo tri sastojka.
Takve još niste probali.
Možda vas zanima:
MOGU SE JESTI I SLATKI I SLANI Tradicionalni recept za uštipke koji će vas oduševiti
Svi ih obožavaju, ukusni su kako slani tako i slatki.
Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Možda vas zanima:
MOGU SE JESTI I SLATKI I SLANI Tradicionalni recept za uštipke koji će vas oduševiti
Svi ih obožavaju, ukusni su kako slani tako i slatki.
Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Možda vas zanima:
MOGU SE JESTI I SLATKI I SLANI Tradicionalni recept za uštipke koji će vas oduševiti
Svi ih obožavaju, ukusni su kako slani tako i slatki.
Uštipci sa livadskim medom: Doručak gorštaka sa planine Tare
Spoj jednostavnosti i prirode: tradicionalni uštipci i med sa livada Tare i danas su obrok koji krijepi telo i dušu.
Osvojiće vas na prvi zalogaj.
Ukoliko razmišljate šta za doručak, naš predlog su uštipci koji uvek mogu da budu i slani i slatki doručak.
Potrebno je:
- 4 jaja
- 500 grama kiselog mleka
- 500 grama belog pšeničnog brašna
- 1 kesica praška za pecivo i so
Priprema:
Jaja umitite, pa dodajte so i kiselo mleko. Kada i to umutite dodajte prosejano brašno i prašak za pecivo. Umesite sve zajedno pa pržite uštipke u dubljoj šerpi.
Uštipke služite uz sir, ili med, ili ajvar - po želji!
TRIK ZA PRIPREMU NAJUKUSNIJE DŽIGERICE: Tajna je u jednom sastojku koji ubija gorčinu
Otkrijte trik koji uklanja gorčinu i menja ukus – jednostavno, brzo i provereno.
Ovako Mađari prave slatki kupus: Zbog jednog sastojka ukusniji je od našeg - recept zapišite u svesku
Sastojak za ukusan mađarski slatki kupus
Obogatite trpezu kafanskom belom čorbom: Sprema se očas posla, a ukus i miris osvajaju, vredi probati
Pileća bela čorba na kafanski način je jelo koje vraća sećanja na stara porodična okupljanja i toplinu domaće kuhinje i savršen je uvod u izdašan svečani ručak na slavi.
Proja s kiselim kupusom: Zimski sirotinjski recept koji miriše na ognjište
Nije pita, nije hleb, nije kolač – ali jeste jedno od onih jela koje greje i kada se jede hladno. Proja s kiselim kupusom bila je doručak, večera i užina kad nema mesa, ali ima soli, kukuruza i duše
Uštipci bez kapi ulja, spolja hrskavi, a unutra meki: Domaćice, odmah zapišite recept, ovo ćete tamaniti
Ukus je jednako dobar kao i kad ih spremamo na ulju.
Komentari(0)