MEKIKE S NARANDŽOM, NIŠTA UKUSNIJE NISTE PROBALI! Ako imate 1 jaje, vodu i brašno, napravite ovaj ukusni recept, BEZ PEĆI! LAKO I VEOMA MEKANO
Za ovaj čudesan ukus koristite provereni recept.
Napravljena na ovaj način domaća je, previdnog ukusa, savršene sočnosti i mekoće.
SASTOJCI:
160 ml tople vode
5g pivskog kvasca
Možda vas zanima:
Najmekše i najvazdušastije MEKIKE bez kvasca: Recept za kojim je odlepilo više od 4 miliona ljudi
Ništa bez starih, dobrih mekika!
TRIKOVI KUVARA ZA PRŽENJE RIBE: Na ovaj način neće upiti ulje
Uz nekoliko jednostavnih smernica prženje ribe će biti lak posao, a rezultat je odličan ukus bez masti na tanjiru
Možda vas zanima:
Najmekše i najvazdušastije MEKIKE bez kvasca: Recept za kojim je odlepilo više od 4 miliona ljudi
Ništa bez starih, dobrih mekika!
TRIKOVI KUVARA ZA PRŽENJE RIBE: Na ovaj način neće upiti ulje
Uz nekoliko jednostavnih smernica prženje ribe će biti lak posao, a rezultat je odličan ukus bez masti na tanjiru
Možda vas zanima:
Najmekše i najvazdušastije MEKIKE bez kvasca: Recept za kojim je odlepilo više od 4 miliona ljudi
Ništa bez starih, dobrih mekika!
TRIKOVI KUVARA ZA PRŽENJE RIBE: Na ovaj način neće upiti ulje
Uz nekoliko jednostavnih smernica prženje ribe će biti lak posao, a rezultat je odličan ukus bez masti na tanjiru
1 jaje
2 kašike šećera
2 kašike ulja
rendane korice pomorandže
aroma narandže
360g brašna
2g praška za pecivo
1/2 kašičice soli
kašičica putera
Kada je gotovo ostavite da se ohladi 2-3 minuta, prelijete nekim filom, sladoledom, džemom i slično.
Detalje pripreme pogledajte u videu:
Prijatno!
Lepote Srbije su i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.
Ukoliko volite predivne fotografije naše zemlje, zapratite našu Instagram stranicu.
BONUS VIDEO:
TRIKOVI KUVARA ZA PRŽENJE RIBE: Na ovaj način neće upiti ulje
Uz nekoliko jednostavnih smernica prženje ribe će biti lak posao, a rezultat je odličan ukus bez masti na tanjiru
Obogatite trpezu kafanskom belom čorbom: Sprema se očas posla, a ukus i miris osvajaju, vredi probati
Pileća bela čorba na kafanski način je jelo koje vraća sećanja na stara porodična okupljanja i toplinu domaće kuhinje i savršen je uvod u izdašan svečani ručak na slavi.
DA LI KISELI KUPUS MOŽE DA SE ZAMRZNE? Postoji nekoliko stvari koje treba da znate kako biste sačuvali njegov kvalitet
Zamrzavanje kiselog kupusa je odličan način da ga sačuvate za duže vreme, a sa pravilnim postupkom, možete uživati u njegovom ukusu i van sezone.
RECEPT ZA POSNU POGAČU: Meka kao duša, jednostavna za pripremu, a ukus će vas oduševiti
Ukoliko vam slava pada na post, a želite da oduševite goste preukusnom, mekanom pogačom, ovo je recept za vas.
Specijalitet kojem niko ne može odoleti: Majstorske piroške sa mesom iz rerne koje se prave bez kapi ulja
Tople i meke iznutra, a spolja zlatno rumene i hrskave.
Komentari(0)